Ο Ιατρόπουλος την... είπε στην Σκορδά: «Δεν το λέμε ελαφρά τη καρδία Φαίη μου» (vid)

Ο Ιατρόπουλος την... είπε στην Σκορδά: «Δεν το λέμε ελαφρά τη καρδία Φαίη μου» (vid)
Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος αναφέρθηκε στο σχόλιο της Φαίης Σκορδά, όταν η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έκανε μπάνιο στην Φάρμα.

Καλεσμένος στην εκπομπή «Το Πρωινό» ήταν σήμερα (4/6) ο Μιχάλης Ιατρόπουλος.

Κατά την διάρκεια της συνέντευξης αναφέρθηκε και στην συμμετοχή του στην «Φάρμα» και στο στιγμιότυπο όπου η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έκανε μπάνιο με το μαγιό.

Τότε ο Μιχάλης Ιατρόπουλος είχε πει στην κάμερα του ριάλιτι: «Μύκονοοος, έβαλες κάτι πρόχειρο και βγήκες, ρίξε κάτι επάνω σου θα κρυώσεις… Μας χάζεψε, έχει έρθει στο σωστό ριάλιτι;»

Δείτε το στιγμιότυπο

Ωστόσο, σήμερα θέλησε να ξεκαθαρίσει τη θέση του στην Φαίη Σκορδά για την συγκεκριμένη στιγμή, καθώς η παρουσιάστρια όταν το είχε δει ανέφερε πως της ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι.

«Θα σου κάνω μια παρατήρηση, που είπες ότι σου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι όταν έκανε μπάνιο η Παναγιώταρου. Η ίδια η Παναγιώταρου με φώναξε ότι βάζει μαγιό και έρχεται για μπάνιο για να κάνουμε χαβαλέ. Άρα λοιπόν, αν δεν ξέρουμε κάτι δεν το λέμε ελαφρά τη καρδία Φαίη μου αγαπημένη», είπε αρχικά.

«Μου λέει έλα να κάνουμε χαβαλέ, από εδώ σε σένα η απόσταση. Άφησα τα σκεπάρνια και πήγα να κάνουμε αυτό που μου είπε, χαβαλέ δηλαδή. Θα έλεγε κανείς ότι πάω σε καμιά κλειδαρότρυπα και βλέπω έτσι όπως το είπες, το οποίο δεν είναι ωραίο και δίκαιο. Παρ’ όλα αυτά δεν σε παρεξηγώ γιατί σε αγαπάω από παλιά, οπότε όλα καλά», είπε ο Μιχάλης Ιατρόπουλος στη Φαίη Σκορδά.