Υπάρχει ζωή στην Τότεναμ χωρίς τον Κέιν!

Υπάρχει ζωή στην Τότεναμ χωρίς τον Κέιν!

Gazzetta team
Υπάρχει ζωή στην Τότεναμ χωρίς τον Κέιν!

bet365

Ο Χάρι Κέιν χάνει το υπόλοιπο της σεζόν και η Τότεναμ καλείται να βρει επιθετικές λύσεις για να καλύψει το κενό του και να κάνει την υπέρβαση εντός κι εκτός συνόρων!

O τραυματισμός του Χάρι Κέιν στον αστράγαλο ήταν σοβαρός και ο διεθνής επιθετικός μένει εκτός μέχρι το τέλος της σεζόν! Οι Σπερς δίνουν μεγάλη μάχη εντός κι εκτός συνόρων, ωστόσο καλούνται να παρουσιαστούν χωρίς τον ηγέτη τους. Ποιοι ήταν όμως οι αριθμοί της Τότεναμ πριν το πιο εύκολα ματς της σεζόν με την Χάντερσφιλντ (4-0);

Ο Χάρι Κέιν έχει συμμετοχή στο 33% των φετινών γκολ της Τότεναμ. Είναι η μεγαλύτερη επίδραση και το πιο μεγάλο ποσοστό από κάθε άλλον παίκτη με 24 γκολ και 6 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις. Η ομάδα του Βόρειου Λονδίνου, ωστόσο έχει συνηθίσει και προσαρμοστεί στο να μην τον έχει στην διάθεσή της στις τελευταίες σεζόν λόγω τραυματισμών. Το 2016-2017 είχε χάσει 21 ματς λόγω τραυματισμού στον αστράγαλο. Είχε μείνει εκτός για ένα διάστημα δύο μηνών, ενώ μέσα στον Γενάρη είχε χάσει επτά ματς λόγω προβλήματος στους συνδέσμους του ίδιου αστραγάλου που είχε χτυπήσει. Ένα πρόβλημα που αποκόμισε στην ήττα με 1-0 από την Γιουνάιτεντ εντός έδρας στην Premier.

Τότεναμ - Κέιν: Τέλος η σεζόν

Οι Σπερς είχαν κερδίσει τα πέντε από αυτά τα ματς. Σε αυτά ήταν και τέσσερα πρωταθλήματος, αλλά και το 3-0 με τη Ντόρτμουντ στο Champions League. Έχασαν από την Πάλας στο Κύπελλο και από την Τσέλσι στον ημιτελικό του League Cup. Συνολικά η Τότεναμ είχε μείνει χωρίς τον Κέιν για εννέα ματς φέτος. Σε αυτά τα παιχνίδια το ποσοστό νικών της εκτοξεύθηκε από το 61.5% στο 66.7%.

Ο μέσος όρος των γκολ των Σπερς σε αυτό το διάστημα έμεινε ίδιος με το υπόλοιπο της σεζόν που έπαιζε ο Κέιν (1.9). Ο Κέιν έχασε έναν μήνα με τραυματισμό στον αστράγαλό του. Ο Κέιν είχε και απουσίες για έξι και τέσσερις εβδομάδες χωριστά στην σεζόν 2016-2017. Το 2016-2017 η Τότεναμ είχε δυσκολίες στην απουσία του. Το ποσοστό νικών της είχε πέσει κατά 3.2%. Ωστόσο μετά πήγαν πιο καλά στην απουσία του. Είχαν κερδίσει σε ποσοστό 71.4% στα ματς χωρίς εκείνον συγκριτικά με ένα 58.3% όταν έπαιζε.

Σε τρεις σεζόν από το ξεκίνημα του 2016-2017 οι Λονδρέζοι είχαν ένα 64.5% ποσοστό νικών χωρίς Κέιν και 60.8% με εκείνον. Τα στατιστικά δείχνουν πως η Τότεναμ τα καταφέρνει χωρίς αυτόν. Τι γίνεται όμως με την Εθνική; Τι θα συνέβαινε αν έχανε τον ημιτελικό του Nations League με την Ολλανδία στις 6 Ιουνίου; Από τον Αύγουστο του 2016 ο μ.ο. γκολ της Εθνικής Αγγλίας πέφτει από το 2.1 στο 1.2 χωρίς τον Κέιν. Το ίδιο και το ποσοστό νικών από το 66.7% στο 46.2%.

 

Τελευταία Νέα