«Νίκη στο Ισραήλ και στην Τούμπα»

«Νίκη στο Ισραήλ και στην Τούμπα»

Gazzetta team
«Νίκη στο Ισραήλ και στην Τούμπα»

bet365

Με αφορμή την φιλική αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Αϊντχόφεν, ο Γιώργος Κατσικάς τόνισε ότι η ομάδα του έχει στόχο να πετύχει δύο νίκες στα παιχνίδια με την Μπνέι Γιεχούντα.

«Η Αϊντχόβεν όπως είδατε είναι μια πολύ καλή ομάδα. Ήταν όντως ένα πολύ δυνατό τεστ και πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε με τέτοιους αντιπάλους για να μπορούμε να αντεπεξέλθουμε στα ευρωπαϊκά μας παιχνίδια», δήλωσε αρχικά ο Κατσικάς.

Για να προσθέσει: «Ελπίζω να νικήσουμε και μέσα στο Ισραήλ και μέσα στην Τούμπα. Ειδικά στο Ισραήλ κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες. Πιστεύω θα είμαστε έτοιμοι», ενώ για το τι πρέπει να προσέξει ο ΠΑΟΚ στο Ισραήλ, τόνισε: «Αν είμαστε σίγουροι στις κινήσεις και στις επιλογές που θα κάνουμε δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα