H λύση στην επαρχία

Gazzetta team
H λύση στην επαρχία

bet365

Στις αρχές της νέας εβδομάδες θα αποφασίσουν στον Παναθηναϊκό που θα γίνει τελικά το ματς με τον Ατρόμητο. Τρίπολη, Πάτρα και Λιβαδειά οι τρεις λύσεις.

Για την Λεωφόρο άναψε... κόκκινο, οπότε στον Παναθηναϊκό ψάχνουν γήπεδο για το ματς της 3ης αγωνιστικής κόντρα στον Ατρόμητο. Το να αναβληθεί ο αγώνας δεν θέλει ούτε να το σκέφτεται ο Φερέιρα, οπότε η έρευνα και οι επαφές συνεχίζονται.

Από τη στιγμή που Ν. Σμύρνη, Ριζούπολη και Περιστέρι φαίνεται πως έχουν... καεί ως λύσεις, στο Τριφύλλι κοιτάνε προς επαρχία. Έτσι λοιπόν υπάρχουν τρεις επιλογές, αυτή της Τρίπολης, της Πάτρας, αλλά και της Λιβαδειά.

Ο Αστέρας δεν παίζει εντός έδρας οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα να χρησιμοποιήσει το γήπεδο ο Παναθηναϊκός, ενώ όσον αφορά την Λιβαδειά το πρόβλημα είναι πως η ομάδα της Βοιωτίας έχει αγώνα την Κυριακή και για να γίνει το ματς του Τριφυλλιού την Δευτέρα θα πρέπει εκείνο του Λεβαδειακού να πάει μία ημέρα πριν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα