Καλλιτεχνική Κολύμβηση: Η ΚΟΕ θέλει το προ ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ

Αντώνης Πατσούρας
Καλλιτεχνική Κολύμβηση: Η ΚΟΕ θέλει το προ ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ

bet365

Ο πρόεδρος της ΚΟΕ Κυριάκος Γιαννόπουλος εξέφρασε στον Λευτέρη Αυγενάκη την πρόθεση της ομοσπονδίας να ζητήσει να φέρει στο ΟΑΚΑ το προ ολυμπιακό της συγχρονισμένης κολύμβησης και ο υφυπουργός περιμένει την πρόταση για να την στηρίξει.

Την πρόθεση της να διεκδικήσει την ανάληψη του προ ολυμπιακού τουρνουά καλλιτεχνικής κολύμβησης του 2021 για την Ελλάδα και το ΟΑΚΑ εξέφρασε η διοίκηση της ΚΟΕ στον υφυπουργό αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη.

Ο πρόεδρος της ΚΟΕ Κυριάκος Γιαννόπουλος σε τηλεδιάσκεψη των μελών του ΔΣ της ομοσπονδίας με τον Λευτέρη Αυγενάκη σημείωσε ότι η ΚΟΕ θέλει να φέρει στο ΟΑΚΑ τον σπουδαίο αγώνα της καλλιτεχνικής κολύμβησης και ο υφυπουργός ζήτησε να του καταθέσουν πρόταση για να την υποστηρίξει η Πολιτεία.

Η Ελλάδα διεκδικεί πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο ντουέτο με την Ευαγγελία Πλατανιώτη και την Εβελίνα Παπάζογλου αλλά και για πρώτη φορά στο ομαδικό. Ο συγκεκριμένος αγώνας έχει αναβληθεί τρεις φορές λόγω του covid-19.

Τελευταία φορά είχε προγραμματιστεί να διεξαχθεί στο Τόκιο στο διάστημα 1-4/5 αλλά αναβλήθηκε εκ νέου. Δύσκολο να διεξαχθεί ο αγώνας στην Ιαπωνία και η Ελλάδα έχει πολλές ελπίδες να πάρει στο ΟΑΚΑ τον σπουδαίο αγώνα.

Ο αγώνας μπορεί να διεξαχθεί τον Μάιο ή και τον Ιούνιο. Γι' αυτό και για τον τόπο διεξαγωγής θα αποφασίσει η FINA η οποία σε λίγους μήνες θα έχει και νέο πρόεδρο.

 

Τελευταία Νέα