Στίβος: Ελληνικό "καρέ" στο μίτινγκ του Μοντεβίλ

Gazzetta team
Στίβος: Ελληνικό "καρέ" στο μίτινγκ του Μοντεβίλ

bet365

Στο μίτινγκ του Μοντεβίλ θα τρέξουν το Σάββατο (30/1) η Μαρία Μπελιμπασάκη, η Ελισάβετ Πεσιρίδου, η Μαρία Γάτου και η Κέλλυ Σαμάνη.

Τέσσερις Ελληνίδες έχουν ταξιδέψει στην Ισπανία για να αγωνιστούν στο μίτινγκ του Μοντεβίλ.

Η Μαρία Μπελιμπασάκη έχει ατομικό ρεκόρ στον κλειστό στίβο 52.27, επίδοση, που θέλει να βελτιώσει στη διάρκεια της σεζόν. Στην ίδια κούρσα ξεχωρίζουν ακόμη η Aleksandra Gaworska (Πολωνία) και η Djénébou Dante (Μαλί), αλλά και η 23χρονη Rebecca Borga (Ιταλία)

Με υψηλές προσδοκίες ξεκινάει τους αγώνες της στη σεζόν και η Ελισάβετ Πεσιρίδου.

Η 29χρονη στην κούρσα του Μοντεβίλ θα τρέξει τόσο με την Teresa Errandonea (Ισπανία) με φετινό 8.18 και ατομικό 8.00, από το 2020, αλλά και με με την Sacha Alessandrini (Γαλλία), επίδοση με 8.18 φετινή επίδοση. Στην ίδια απόσταση θα τρέξει και κάνει τον ντεμπούτο της η Κέλλυ Σαμάνη με την προσδοκία ότι θα μπορέσει να επιδιώξει χρόνο καλύτερο από το ατομικό της 8.34.

Η Σαμάνη έχει ως στόχο της σεζόν το όριο (8.25) συμμετοχής στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Τορούν. Απαλλαγμένη από αυτό το άγχος θα κάτσει στην εκκίνηση των 60 μ. η Μαρία Γάτου. Η έμπειρη αθλήτρια έχει πετύχει ήδη 7.35, που είναι το όριο για το Τορούν και πλέον έχει ρίξει την προσοχή της στο ατομικό της ρεκόρ, το οποίο είναι 7.29 από το 2014.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Μαρία Μπελιμπασάκη από το Α έως το Ω!

 

Τελευταία Νέα