Στον ανακριτή ο προπονητής ιστιοπλοΐας που κατηγορείται για τον βιασμό 11χρονης

Gazzetta team
Στον ανακριτή ο προπονητής ιστιοπλοΐας που κατηγορείται για τον βιασμό 11χρονης

bet365

Κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, αποπλάνηση κατ’ εξακολούθηση και κατάχρηση σε ασέλγεια, αντιμετωπίζει ο προπονητής ιστιοπλοΐας που συνελήφθη στη Σάμο και το πρωί της Δευτέρας, αφού έφτασε στην Αθήνα, παρουσιάστηκε στον ανακριτή.

Ο κατηγορούμενος έφτασε με αστυνομική κλούβα στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων πριν από λίγα λεπτά και οδηγήθηκε στα κρατητήρια.

Σε ερώτηση των δημοσιογράφων εάν έχει να δηλώσει κάτι απάντησε «να πείτε στο Σπύρο να ψάξει τη μάνα του, τη γυναίκα του και την κόρη του, να ψάξει τι γίνεται σπίτι του»

Είχε προηγηθεί η κατάθεση της αθλήτριας, που σήμερα είναι 21 ετών, στον Εισαγγελέα Ν.Στεφανάτο, ο οποίος διενεργεί την προκαταρκτική έρευνα μετά τις καταγγελίες της Σοφίας Μπεκατώρου.

Η κατάθεση ελήφθη υπό άκρα μυστικότητα, ενώ ακολούθησαν οι καταθέσεις των γονέων της. Τα όσα είπαν στον εισαγγελικό λειτουργό, τον οδήγησαν στο να ζητήσει τη σύλληψη του 38χρονου, καθώς τα αδικήματα που φέρεται να έχει τελέσει δεν έχουν παραγραφεί.

«Είχαμε σχέση, ήθελα να την παντρευτώ»

Ο προπονητής της τότε 11χρονης αθλήτριας ιστιοπλοΐας, τον βιασμό της οποίας κατήγγειλε η Σοφία Μπεκατώρου, ανέφερε πως είχε σχέση με την 11χρονη και πως ήθελε να την παντρευτεί.

«Δεν μπορώ να δεχτώ τη λέξη “βιασμός”, γιατί βιασμός εγώ πιστεύω ότι είναι κάτι που γίνεται παρά τη θέληση του άλλου. Όταν υπάρχει κάτι αμοιβαίο, δεν νομίζω ότι υπάρχει βιασμός. Απεναντίας, τα συναισθήματα που είχα και είχαν εκδηλωθεί και είχαμε συμφωνήσει ότι όταν θα μεγάλωνε λίγο ακόμα θα παντρευτούμε», είπε ο προπονητής στο MEGA.

«Κάναμε γιορτές μαζί και στο σπίτι μου με τους γονείς μου και στο σπίτι της. Ήμουν ερωτευμένος και είχα αποκλείσει τη ζωή μου από κάποια άλλη γυναίκα, οποιαδήποτε, γιατί δεν βρήκα κάτι καλύτερο από αυτήν. Εγώ αυτό που περίμενα από αυτήν ήταν κάποια στιγμή να μου στείλει ένα μήνυμα με τη θέλησή της, γιατί όντως θα ήθελα αυτήν την κοπέλα. Αν τουλάχιστον με απορρίψει από γάμο να το ξέρω, για να μπορώ να προχωρήσω τη ζωή μου», ισχυρίστηκε.
«Την αγαπάω και με αγάπησε και την ερωτευόμουν ακόμα περισσότερο κάθε φορά και δεν μπορούσα να δω καμία άλλη γυναίκα, είχα σχέση και την χώρισα. Βιασμός δεν μπορεί να γίνει… Μία φορά θα γίνει, δύο; Πόσες θα γίνει; Δεν είναι βιασμός αυτό το πράγμα. Το ήθελε. Το ήθελε και περισσότερο από εμένα δηλαδή, το ήθελε και έχω τραγικά στοιχεία ας πούμε να αποκαλύψω», ανέφερε.

Ωστόσο, το κορίτσι υποστηρίζει ότι ήταν «βιασμός με όλο το νόημα. Ημουν τότε 11 χρόνων. Ημουν σε σοκ και αντί να με στηρίζουν, ήθελαν να με καταστρέψουν», δήλωσε στο OPEN η 21χρονη σήμερα αθλήτρια.

«Πέρασαν τρία χρόνια για να το πω στους δικούς μου ανθρώπους και ήμουν 14 όταν τελικά το κατήγγειλα. Δεν άντεχα άλλο και έπρεπε κάπως να βρω το θάρρος να το πω στους γονείς μου. Με το που το έμαθαν οι γονείς μου πήγαν κατυεθείαν στην αστυνομία. Έφυγε βράδυ ο προπονητής» είπε η αθλήτρια.

Πηγή: reader.gr

Διαβάστε επίσης:

 

Τελευταία Νέα