O Jake Paul έβγαλε το καπέλο του Mayweather κι έφυγε με μαυρισμένο μάτι και σπασμένο δόντι από τον καβγά (vid)

O Jake Paul έβγαλε το καπέλο του Mayweather κι έφυγε με μαυρισμένο μάτι και σπασμένο δόντι από τον καβγά (vid)

bet365

Απίστευτα σκηνικά διαδραματίστηκαν στην πρώτη κοινή εμφάνιση των Floyd Mayweather-Jake Paul ενόψει του αγώνα του αήττητου πρωταθλητή με τον αδερφό του Jake, Logan!

Το στάδιο Hard Rock στη Φλόριντα... πήρε φωτιά στο πλαίσιο της εναρκτήριας συνέντευξης Τύπου για τον αγώνα που περιμένουν πως και πως οι φίλοι του μποξ! Jake Paul και Floyd Mayweather ήρθαν πρόσωπο - πρόσωπο, όπως εξάλλου συνηθίζεται σε ανάλογες περιστάσεις. Mόνο που αυτό γίνεται μεταξύ των δύο πυγμάχων που θα ανέβουν στο ρινγκ. Εδώ ο Logan είχε... εκπρόσωπο τον αδερφό του Jake.

Η κατάσταση ξέφυγε όμως όταν ο πυγμάχος-YouTuber έβγαλε το καπέλο του αήττητου πρωταθλητή και προσπάθησε να τρέξει για να διαφύγει.

Ο Mayweather τον κυνήγησε και στη συμπλοκή μπήκαν πολλά σώματα. Είναι δύσκολο να διακρίνουμε αν ο Paul έφυγε από το συμβάν με μαυρισμένο μάτι από χτύπημα του Mayweather. Το σίγουρο είναι ότι έφυγε από το σκηνικό, προστατεύοντας το μάτι του από τις κάμερες. Βέβαια, αυτή η κίνηση έγινε στο πλαίσιο προώθησης της μάρκας με τα καπέλα που λανσάρει ο Paul. Ο Mayweather, μάλιστα, έβριζε και απειλούσε ότι θα τον σκοτώσει! Ο ίδιος αργότερα στο Instagram έγραψε ότι αν είναι να πεθάνει για το κάνει για τα καπέλα του.

Στα 44 του χρόνια, ο Mayweather επιστρέφει στα ρινγκ για άλλη μία... μάχη- αρπαχτή, με σκοπό να διευρύνει το αήττητο ρεκόρ του σε 51-0. Τελευταία φορά που αγωνίστηκε σε κανονικό αγώνα πυγμαχίας ήταν στις 26 Αυγούστου του 2017. Τέσσερα χρόνια μετά ο Floyd είναι και πάλι εδώ και θα αντιμετωπίσει στις 6 Ιουνίου τον κατά 18 χρόνια νεότερό του Logan Paul, ο οποίος μέσα απ' αυτόν τον αγώνα εκτός από πολλά εκατομμύρια στο λογαριασμό του θα προσθέσει φήμη (καλή ή κακή) γύρω από το όνομά του.

:

Ο Mayweather δεν έχει ανεβάσει - σχολιάσει κάτι στη σελίδα του στο Instagram. Το μόνο που έχει κάνει είναι να προμοτάρει το στριπ κλαμπ του στο Λας Βέγκας.

 

Τελευταία Νέα