Τζόσουα-Φιούρι: Η μεγαλύτερη μάχη στην ιστορία του βρετανικού boxing είναι γεγονός και θα έχει... δύο αγώνες! (pic & vid)

Τζόσουα-Φιούρι: Η μεγαλύτερη μάχη στην ιστορία του βρετανικού boxing είναι γεγονός και θα έχει... δύο αγώνες! (pic & vid)

bet365

Τάισον Φιούρι και Άντονι Τζόσουα συμφώνησαν στη σπουδαιότερη βρετανική μάχη μέσα στα ρινγκ! Και μάλιστα οι δυο τους ήδη τα έχουν βρει για... δύο ραντεβού!

Ο Gypsy King σε ηλικία 31 ετών παραμένει αήττητος έχοντας σε 31 αγώνες 21 νίκες με νοκ άουτ, 9 με απόφαση κριτών ενώ ένα ματς ήταν ισόπαλο (αυτό με τον Γουίλντερ το 2018).

Από την άλλη, ο Τζόσουα στα 30 του χρόνια έχει σε 24 ματς 21 νίκες με νοκ άουτ, 2 με απόφαση κριτών και μετρά μόλις μία ήττα. Αυτή ήρθε από τον Αντι Ρουίς από τον οποίο πήρε ρεβάνς το Δεκέμβριο.

Οι κορυφαίοι πυγμάχοι στην Αγγλία αναμένεται να δώσουν δύο ραντεβού μέσα στα ρινγκ όπου και θα απαντηθεί το ερώτημα «ποιος είναι ο καλύτερος;»

Μάλιστα, ο promoter του Tζόσουα, Εντι Χερν είπε στο «Sky Sports» ότι υπάρχει συμφωνία για δύο ματς.

«Είμαστε σε καλό σημείο. Και τα δύο παιδιά συμφώνησαν γι' αυτήν την μάχη. Για δύο μάχες.

Είναι η μεγαλύτερη μάχη στην ιστορία της βρετανικής πυγμαχίας. Δεν γίνεται να υπάρξει μεγαλύτερη και δεν θα υπάρξει ποτέ στη γενιά μας».

Ο Φιούρι έστειλε το δικό του μήνυμα λέγοντας:

«Η μεγαλύτερη μάχη στην ιστορία του βρετανικού boxing συμφωνήθηκε».

Φυσικά, ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες για τον πρώτο αγώνα.

Σύμφωνα με τον Χερν αυτός θα μπορούσε να συμβεί το «επόμενο καλοκαίρι». Μέρος, ακριβείς ημερομηνίες και χρήματα... αναμένεται να διαρρεύσουν το επόμενο διάστημα.

 

Τελευταία Νέα