Final-4 κυπέλλου γυναικών: Στον τελικό ο Ολυμπιακός με... προπόνηση κόντρα στην Γλυφάδα (23-5)

Gazzetta team
Final-4 κυπέλλου γυναικών: Στον τελικό ο Ολυμπιακός με... προπόνηση κόντρα στην Γλυφάδα (23-5)

bet365

Από τα πρώτα λεπτά τα κορίτσια πόλο του Ολυμπιακού τελείωσαν τον ημιτελικό κόντρα στην Γλυφάδα (23-5) και αύριο θα διεκδικήσουν το κύπελλο κόντρα στην Βουλιαγμένη.

Ο Ολυμπιακός όπως αναμενόταν, πήρε και το δεύτερο εισιτήριο του τελικού στο Final-4 του κυπέλλου πόλο γυναικών.

Η Γλυφάδα γνώριζε πριν την έναρξη του ματς την τύχη της και από τα πρώτα λεπτά «παραδόθηκε» στις «ερυθρόλευκες» που επικράτησαν με σκορ 23-5. και πλέον ετοιμάζονται για τον αυριανό μεγάλο τελικό κόντρα στην Βουλιαγμένη (17:00, ΕΡΤ).

Η πρώτη περίοδος ήταν… φάση και γκολ για τον Ολυμπιακό. Οι πρωταθλήτριες Ευρώπης σκόραραν όπως ήθελαν στην πρώτη περίοδο, με αποτέλεσμα να τελειώσει το οκτάλεπτο με σκορ 9-1. Από εκεί και πέρα το μόνο που χρειάστηκε να κάνει ο Χάρης Παυλίδης ήταν να δώσει χρόνο και στις αναπληρωματικές και να κάνει μια διαχείριση εν όψει του αυριανού τελικού.

Ολυμπιακός – Γλυφάδα 23-5

Τα οκτάλεπτα: 9-1, 4-2, 4-1, 6-1

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χάρης Παυλίδης): Σταματοπούλου, Ελευθερία Πλευρίτου 1, Μπενέκου 1, Ελευθεριάδου 4, Κανετίδου 1, Αβραμίδου 1, Σιούτη 3, Μαργαρίτα Πλευρίτου 1, Χαλδαίου 1, Βασιλική Πλευρίτου 3, Μυριοκεφαλιτάκη 2, Τσουκαλά 2, Δουρέκα, Τορνάρου 2, Τριχά 1.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Ορέστης Σαλάχας): Αρχοντάκη, Νίνου 1, Α. Γκίλλα 1, Γιαμπασάκου, Γρηγοροπούλου 3, Κόλλια, Αντωνιάδη, Κολιτσοπούλου, Κοκκινάκη, Φουντωτού, Γαλιατσάτου, Κοντογιάννη, Καρύτσα, Θωμοπούλου, Π. Γκίλλα.

 

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα