Γενηδουνιάς στο gazzetta.gr: «Μας πείσμωσε η αμφισβήτηση» (vid)

Γενηδουνιάς στο gazzetta.gr: «Μας πείσμωσε η αμφισβήτηση» (vid)

bet365

Ο MVP των τελικών και πρώτος σκόρερ τους με 16 γκολ ο Ντίνος Γενηδουνιάς μιλάει στο gazzetta.gr για το πιο δύσκολο πρωτάθλημα που κατέκτησε όσο παίζει στον Ολυμπιακό.

Σε κάθε παιχνίδι ήταν εκεί για την ομάδα του.

Σε τέσσερις τελικούς σκόραρε 16 φορές απέναντι στη Βουλιαγμένη και πήρε από το χέρι τον Ολυμπιακό για να τον οδηγήσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος πόλο της Α1 Ανδρών.

Ο "Αμερικανός" Ντίνος Γενηδουνιάς έφτασε τα 6 πρωταθλήματα με τον Ολυμπιακό στα 6 χρόνια που είναι στην ομάδα αλλά θέλει και άλλους τίτλους.

Ο διεθνής περιφερειακός του Ολυμπιακού μίλησε στο gazzetta.gr για την αμφισβήτηση που δέχτηκε η ομάδα του αλλά και για τους επόμενους στόχους.

«Είναι αλήθεια μας υποτίμησαν»

Ο Ντίνος Γενηδουνιάς που στα... νιάτα του έχει κερδίσει και κολεγιακά πρωταθλήματα στις ΗΠΑ και έχει επισκεφτεί και τον Λευκό Οίκο με την ομάδα του στα χρόνια του Μπάρακ Ομπάμα δεν μασάει τα λόγια του.

«Μας υποτίμησαν. Αυτό είναι αλήθεια. Αυτό ξεκίνησε από τον Ιούλιο. Κορυφώθηκε όταν χάσαμε στην 1η αγωνιστική από τη Βουλιαγμένη στον Πειραιά. Πολλά ακούστηκαν και γράφτηκαν», σημειώνει αρχικά ο Ντίνος και συνεχίζει:

«Στην Αμερική όλα αρχίζουν στα πλέι οφ. Εμείς ξέραμε ότι μπορούμε στους τελικούς αλλά έπρεπε και να το δείξουμε. Έπρεπε να δείξουμε ότι είμαστε το φαβορί και το δείξαμε. Δεν είναι ένας τελικός. Για να πάρει πρωτάθλημα από τον Ολυμπιακό πρέπει να τον κερδίσεις 3 φορές».

«Μας πείσμωσε η αμφισβήτηση»

Ο Ολυμπιακός φέτος κατά γενική ομολογία δεν έχει τις ομάδες με τους σπουδαίους των περασμένων ετών αλλά είναι η βάση της εθνικής ομάδας. Αυτό μας λέει και ο διεθνής άσος του Ολυμπιακού:

«Η ομάδα μας έχει 7 Έλληνες που παίζουν στην εθνική ομάδα, έχει 2 μέλη της εθνικής ομάδας των ΗΠΑ και άλλα παιδιά που είναι στις επιλογές για την εθνική μας. Αμφισβήτησαν διεθνείς αθλητές και αυτό μας πείσμωσε. Δώσαμε όμως τις απαντήσεις μας.

Ήταν δύσκολο το πρωτάθλημα λόγω των διακοπών από τον covid-19 αλλά δεν χάσαμε την πίστη μας.

Δείξαμε μέσα στο νερό ότι είμαστε πολύ δυνατή ομάδα και έχουμε διαφορές από τον αντίπαλο μας. Σίγουρα η ψαλίδα φέτος είχε κλείσει αρκετά αλλά είμαστε και πάλι πρωταθλητές. Αυτό είναι το πιο δύσκολο πρωτάθλημα μου στην ομάδα».

«Δεν τελειώσε η χρονιά»

Ο Ολυμπιακός θα παίξει στις 21-23/5 στη Βουλιαγμένη στο Final-8 του Κυπέλλου και έχει φυσικά ως στόχο την κούπα: «Ναι το θέλουμε. Θα παλέψουμε μέσα στο νερό για το Κύπελλο.Μετά έχουμε και το Final-8 του Τσάμπιονς Λιγκ.

Σίγουρα έχουμε μια πιο νεανική ομάδα σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια στην Ευρώπη αλλά θα τα δώσουμε όλα. Θα παλέψουμε. Δεν τελείωσε η χρονιά. Δεν είμαστε από τα φαβορί στην Ευρώπη αλλά έχουμε ενέργεια και θέληση να πετύχουμε».

Ο Ντίνος Γενηδουνιάς στο φινάλε της κουβέντας μας αφιέρωσε και το πρωτάθλημα: «Θέλω να το αφιερώσω στον κόσμο του Ολυμπιακού που είναι πάντα εκεί για εμάς και φυσικά στην οικογένεια μου που στηρίζει κάθε βήμα στην καριέρα και τη ζωή μου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ 12-9: Πρωτάθλημα ξανά στον Πειραιά! (vids)

Βλάχος: «Από τα πιο γλυκά πρωταθλήματα του Ολυμπιακού» (vid)​

H απονομή στον πρωταθλητή Ολυμπιακού και τα πανηγύρια (pics&vid)

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα