Κύπελλο: Ξεκίνημα με Βουλιαγμένη-Απόλλων στο Final-8

Gazzetta team
Κύπελλο: Ξεκίνημα με Βουλιαγμένη-Απόλλων στο Final-8

bet365

Το ζευγάρι της Βουλιαγμένης και του Απόλλων Σμύρνης ξεχωρίζει από την κλήρωση του Final-8 του Κυπέλλου. Με τον Υδραϊκό στον προημιτελικό ο Ολυμπιακός.

Ένα πολύ δυνατό ζευγάρι προέκυψε στον έναν από τους 4 προημιτελικούς του Final-8 του Κυπέλλου Ανδρών πόλο το οποίο θα "φιλοξενήσει" από τις 21 έως τις 23/5 το κολυμβητήριο του Λαιμού, στη Βουλιαγμένη.

Η "οικοδέσποινα" Βουλιαγμένη που θα "φιλοξενήσει" πρώτη φορά μετά από το 2016 την τελική φάση, θα συναντήσει στον προημιτελικό τον Απόλλων Σμύρνης και εν συνεχεία ο νικητής θα παίξει στον ημιτελικό με τον νικητή από τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Υδραϊκό.

Από την άλλη πλευρά, ο νικητής του ζευγαριού Πανιώνιος-ΑΕΚ θα παίξει στον ημιτελικό με τον νικητή του ΓΣ Περιστερίου-ΠΑΟΚ.

Τα 2 ζευγάρια στο F-4 των Γυναικών, όπου κληρώθηκαν οι ομάδες με αριθμό θέσεων στην κανονική περίοδο η οποία και δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη στο πρωτάθλημα Α΄Εθνικής Κατηγορίας:3ος – 2ος, 1ος – 4ος. Έτσι ο Ολυμπιακός και η Βουλιαγμένη θα μπορούν να παίξουν μόνο στον τελικό.

 

Τελευταία Νέα