Πόλο: Τέσσερις παίκτες της Φερεντσβάρος θετικοί στον covid-19

Gazzetta team
Πόλο: Τέσσερις παίκτες της Φερεντσβάρος θετικοί στον covid-19

bet365

Οι Ούγγροι αποφάσισαν να μην διεξαχθούν οι αγώνες του Κυπέλλου αφού ο covid-19 "χτύπησε" την Φερεντσβάρος του Γιάννη Φουντούλη.

Ο covid-19 "χτύπησε" και το ουγγρικό πόλο. Μετά από τα κρούσματα στη Σερβία, στην Ιταλία αλλά και στην Ελλάδα ο κορονοϊός έκανε την εμφάνιση του και στην Ουγγαρία.

Τέσσερις παίκτες της πρωταθλήτριας Ευρώπης, Φερεντσβάρος, είναι θετικοί στον covid-19 και αυτό ανάγκασε την ομοσπονδία να διακόψει το Κύπελλο Ουγγαρίας που ήταν σε εξέλιξη.

Οι αθλητές δεν έχουν συμπτώματα, είναι καλά στην υγεία τους και παρακολουθούνται από γιατρούς. Για την τύχη του Κυπέλλου θα αποφασίσει σύντομα η ομοσπονδία.

Στην Φερεντσβάρος αγωνίζεται και ο Γιάννης Φουντούλης. O αρχηγός της εθνικής δεν ήταν την περασμένη εβδομάδα στην Ελλάδα στο καμπ προετοιμασίας όπου και παρουσιάστηκαν τα κρούσματα covid-19 στους διεθνείς.

Είναι εδώ και ημέρες στην Ουγγαρία και έχει ενταχθεί στον σύλλογο του και σύμφωνα με διεθνές μέσο είναι ένας από τους 4 θετικούς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα που παίζουν σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τελευταία Νέα