Πρόταση του Μπαχ για μετατροπή του Ολυμπιακού συνθήματος

Gazzetta team
Πρόταση του Μπαχ για μετατροπή του Ολυμπιακού συνθήματος

bet365

Ο πρόεδρος της ΔΟΕ Τόμας Μπαχ πρότεινε να προστεθεί στο σύνθημα «γρηγορότερα, ψηλότερα, ισχυρότερα» και η λέξη «μαζί».

Το κλασσικό σύνθημα «citius, altius, fortius» που έχει συνδεθεί με τους Ολυμπιακούς Αγώνες μετά από πρόταση του Τόμας Μπαχ όπως όλα δείχνουν θα αποκτήσει και 4η λέξη που θα είναι το "communis".

Ο πρόεδρος της ΔΟΕ πρότεινε αυτή την προσθήκη στα μέλη της εκτελεστικής επιτροπής της και αναμένουμε να προχωρήσει. Έτσι το «γρηγορότερα, ψηλότερα, ισχυρότερα» θα μετατραπεί σε «γρηγορότερα, ψηλότερα, ισχυρότερα-μαζί».

Η εκτελεστική επιτροπή ενέκρινε την πρόταση και θα τεθεί προς διαβούλευση στα μέλη της ΔΟΕ. Η τελική απόφαση θα αλλαγή θα παρθεί σε τρεις μήνες στη συνεδρίαση της ΔΟΕ στο Τόκιο.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.