Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Αναρρίχηση, σέρφινγκ, σκέιτ μπόρντινγκ και... breakdancing στα αγωνίσματα!

Gazzetta team
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Αναρρίχηση, σέρφινγκ, σκέιτ μπόρντινγκ και... breakdancing στα αγωνίσματα!

bet365

Την έγκρισή της για τέσσερα αγωνίσματα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού το 2024 αποφάσισε σήμερα η ΔΟΕ, η οποία επίσης επικύρωσε την απόλυτη ισότητα στη συμμετοχή ανδρών - γυναικών στους αγώνες.

Η ΔΟΕ αποφάσισε σήμερα επισήμως ότι τέσσερα αγωνίσματα θα συμπεριληφθούν στο πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού, το 2024.

Πρόκειται για την αναρρίχηση, το σέρφινγκ, το σκέιτμπόρντινγκ και το... breakdancing («breaking»), το οποίο θα συμπεριληφθεί για πρώτη φορά στο πρόγραμμα (τα υπόλοιπα αγωνίσματα θα τα δούμε και στο Τόκυο).

Επίσης αποφασίστηκε η μείωση των αθλητών που θα πάρουν μέρος συγκριτικά με τους αγώνες του Τόκυο το 2021 (10.500 από 11.092), η μείωση του αριθμού των αγωνισμάτων (329 από 339) και η για πρώτη φορά απόλυτη ισότητα στη συμμετοχή ανδρών - γυναικών (στο Τόκυο οι γυναίκες θα αποτελούν
το 48,8% των αθλητών).Αφού λάνσαρε έναν καινοτόμο υπερπλήρη οδηγό για τη νέα σεζόν του ΝΒΑ, το Gazzetta ταξίδεψε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για ένα NBA Tour χωρίς προηγούμενο. Ο Αντώνης Καλκαβούρας θα βρεθεί σε έξι διαφορετικές πολιτείες των Η.Π.Α. ακολουθώντας τους πρωταθλητές Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μείνετε συντονισμένοι, το περιεχόμενο θα είναι εντυπωσιακό!