Μπαχ: «Οι αρχαίοι Έλληνες ήξεραν ότι με κάθε κρίση, έρχεται και μια ευκαιρία»

Gazzetta team
Μπαχ: «Οι αρχαίοι Έλληνες ήξεραν ότι με κάθε κρίση, έρχεται και μια ευκαιρία»

bet365

Ο Τόμας Μπαχ μίλησε για τους αρχαίους Έλληνες αλλά και για τα τρία σενάρια της επόμενης ημέρας.

Ανοιχτή επιστολή προς το Ολυμπιακό κίνημα έστειλε ο πρόεδρος της ΔΟΕ Τόμας Μπαχ.

Το θέμα της επιστολής ήταν η επόμενη ημέρα στον παγκόσμιο αθλητισμό μετά από την αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων αλλά και οι συνέπειες της κρίσης του κορονοϊού.

Ο ισχυρός άνδρας της ΔΟΕ ξεκαθάρισε πως η Διεθνής Επιτροπή είναι έτοιμη ν΄αναλάβει μέρος του επιπλέον κόστους που φέρνει η αναβολή των Αγώνων ενώ τόνισε πως θα πρέπει να μειωθούν οι μεγάλες διοργανώσεις μέσα στο 2020.

Κάλεσε τους πάντες να ρίξουν... νερό στο κρασί τους όσο αφορά το νέο καλεντάρι ενώ για την επόμενη ημέρα της πανδημίας σημείωσε ότι είτε θα οξυνθούν οι οικονομικές και κοινωνικές ανισότητες, είτε θα επικρατήσει εσωτερική εσωστρέφεια που θα είναι καταστροφική, είτε θα ευδοκιμίσει η αλληλεγγύη, η ενότητα και ο σεβασμός.

Τόνισε πως το Ολυμπιακό κίνημα πρέπει να παίξει σημαντικό ρόλο ενώ στον επίλογο της επιστολής αναφέρθηκε στους αρχαίους Έλληνες που δείχνουν τον δρόμο.

«Οι αρχαίοι Έλληνες, στους οποίους οφείλουμε τους Ολυμπιακούς Αγώνες, ήξεραν ότι με κάθε η κρίση, έρχεται και μια ευκαιρία. Ας εκμεταλλευτούμε αυτήν την ευκαιρία με ενότητα και δημιουργικότητα για να βγούμε από αυτήν την κρίση ακόμη πιο ισχυροί από πριν», αναφέρει μεταξύ άλλων.

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.