Tyson Fury: Θριάμβευσε και έγραψε απόλυτη ιστορία στο μποξ! (vids)

Κώστας Ζάλιαρης
Tyson Fury: Θριάμβευσε και έγραψε απόλυτη ιστορία στο μποξ! (vids)

bet365

Ο μοναδικός στην ιστορία που έχει κατακτήσει κάθε τίτλο που υπάρχει στο μποξ έγινε ο Tyson Fury μετά τον θρίαμβό του επί του Deontay Wilder!

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Εκατοντάδες επιλογές και στοιχήματα για σκόρερ, κάρτες, κόρνερ και λεπτό πρώτου γκολ. |21+

Φτάνοντας μέχρι και τον 7ο γύρο στην αναμέτρηση με τον Wilder (42-1-1), ο Fury (30-0-1) κατάφερε να πανηγυρίσει τεράστια νίκη και όπως δήλωσε στο φινάλε «ο βασιλιάς επέστρεψε στο θρόνο του».

Ο Βρετανός μποξέρ κατέκτησε τον τίτλο του WBC Heavyweight απέναντι σε έναν άνθρωπο που είχε την καλύτερη επίδοση σε νοκ-άουτ στην ιστορία του heavyweight, είχε καταφέρει να υπερασπιστεί επιτυχημένα τις ζώνες του 10 διαδοχικές φορές όπως το είχε κάνει ο μεγάλος Μοχάμεντ Άλι, ήταν αήττητος σε 43 ματς, είχε καταφέρει να βγάλει νοκ-άουτ και τους 41 που είχαν επιχειρήσει να του πάρουν τίτλο πριν από τον Tyson Fury.

«Επέστρεψα στο μποξ για να δείξω στον κόσμο ότι μπορείς να επιστρέψεις από τον πάτο και τις σκέψεις αυτοκτονίας και να φτάσεις ξανά στην κορυφή» είχε δηλώσει πριν από καιρό σε ραδιοφωνική του συνέντευξη και αυτή η νίκη του Fury είναι νίκη ζωής κι όχι απλά στο άθλημα με το οποίο ασχολείται...

Αυτός ο άνθρωπος ξεπέρασε κατάθλιψη, πρόβλημα με το αλκοόλ, με τα ναρκωτικά, τον χαμό ενός παιδιού, έχασε πολλά από τα κιλά που είχε πάρει και επέστρεψε στην επιφάνεια...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα