Κωπηλασία: Τελικός και δυο ημιτελικοί για την Ελλάδα στη Λουκέρνη την Κυριακή

Gazzetta team
Κωπηλασία: Τελικός και δυο ημιτελικοί για την Ελλάδα στη Λουκέρνη την Κυριακή

bet365

Την Κυριακή θ' αγωνιστούν στα ημιτελικά της προ ολυμπιακής ρεγκάτας της Λουκέρνης οι Αναστασιάδου-Φίτσιου και Καλανδαρίδης-Παπακωνσταντίνου αλλά και η Αννέτα Κυρίδου στον τελικό! Οι αγώνες θα μεταδοθούν από την ERT Sports.

Σημαντική ημέρα η Κυριακή (16/5) για τα ελληνικά πληρώματα που συμμετέχουν στην προ ολυμπιακή ρεγκάτα κωπηλασίας της Λουκέρνης.

Το διπλό σκιφ ελ βαρών με τις Ευαγγελία Αναστασιάδου και Ζωή Φίτσιου ήταν εξαιρετικές το Σάββατο στο ρέπεσαζ και πήραν την 1η θέση με 7:14.72 κερδίζοντας μια θέση στην καλύτερη 12άδα της διοργάνωσης (ημιτελικός).

Επίσης το διπλό των ανδρών με τους Γιάννη Καλανδαρίδη-Αντώνη Παπακωνσταντίνου κατάφεραν να μπουν στην πρώτη τριάδα του επαναληπτικού τερματίζοντας σε 6:28.34 και να πάρουν την πρόκριση για τον ημιτελικό.

Η Διεθνής Ομοσπονδία προχώρησε στην απόφαση να διεξαχθούν την Κυριακή οι τελικοί της διοργάνωσης κι όχι τη Δευτέρα όπως ήταν αρχικά στο πρόγραμμα εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών που αναμένονται να επικρατήσουν εκεί την ημέρα.

Έτσι το πρόγραμμα της Κυριακής θα ξεκινήσει με τους ημιτελικούς τη Κυριακή και θα ολοκληρωθεί με τους τελικούς.

Αν δεν υπάρξουν αλλαγές ο ημιτελικός των Καλανδαρίδη-Παπακωνσταντίνου θα διεξαχθεί περίπου στις 10:10 πμ και αυτός των Αναστασιάδου-Φίτσιου περίπου στις 10:30 πμ. Ο μεγάλος τελικός του σκιφ γυναικών για την Αννέτα Κυρίδου θα ξεκινήσει στις 11:40 ώρα Ελλάδας.

Υπενθυμίζεται ότι από το πρωί του Σαββάτου η Αννέτα Κυρίδου πήρε τη 2η θέση στο προκριματικό του σκιφ και μαζί την απευθείας πρόκριση για τον μεγάλο τελικό. H Κυρίδου διεκδικεί πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Οι αγώνες θα καλυφθούν από την ERT Sports από τις 11:30 έως τις 13:20.

 

Τελευταία Νέα