Προς το 2021 το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κολύμβησης της Βουδαπέστης

Αντώνης Πατσούρας
Προς το 2021 το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κολύμβησης της Βουδαπέστης

bet365

Την επόμενη εβδομάδα η τελική απόφαση από τη LEN. Τι θα γίνει με την υδατοσφαίριση.

Πολλά και φλέγοντα θέματα συζητήθηκαν την Δευτέρα στην τηλεδιάσκεψη του συμβουλίου της LEN στην οποία συμμετείχε και ο αντιπρόεδρος της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας και πρόεδρος της ΚΟΕ Δημήτρης Διαθεσόπουλος.

Βασικό θέμα συζήτησης ήταν η τύχη του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κολύμβησης της Βουδαπέστης. Η διοργάνωση από τον Μάϊο λόγω της εξάπλωσης του κορονοϊού είχε μεταφερθεί τον Αύγουστο.

Όπως όμως προκύπτει δεν θα διεξαχθεί ούτε τον Αύγουστο. Μια λύση που έχει πέσει στο τραπέζι είναι να μεταφερθεί τον Νοέμβριο αλλά το πιθανότερο είναι να το δούμε να διεξάγεται τον Μάιο του 2021.

Πάντως από τη LEN τονίζουν πως δεν θα ήθεναν ν' ακυρωθεί όπως συνέβη με τη διοργάνωση του στίβου.

Η LEN αποφάσισε να μην διεξαχθούν μέσα στο 2020 οι διοργανώσεις της που αφορούν τις μικρότερες κατηγορίες (εκτός ανδρών-γυναικών) και να διεξαχθούν όλες το 2021.

Στην τηλεδιάσκεψη συζητήθηκε και το μέλλον της υδατοσφαίρισης αλλά δεν πάρθηκε οριστική απόφαση. Αυτό που είναι σχεδόν βέβαιο είναι ότι θα ακυρωθεί η EuroLeague (γυναίκες) ενώ υπάρχουν πιθανότητες να διεξαχθεί το Final-8 του Τσάμπιονς Λιγκ αλλά τον Σεπτέμβριο.

Η τηλεδιάσκεψη θα επαναληφθεί την ερχόμενη Δευτέρα όπου οι επιτροπές θα έχουν μετελετήσει όλα τα θέματα και θα υπάρξουν ανακοινώσεις.

 

Τελευταία Νέα