Κολύμβηση: Ο Όμιλος Ποσειδών Ιλισίων κάνει ημερίδα για την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο

Gazzetta team
Κολύμβηση: Ο Όμιλος Ποσειδών Ιλισίων κάνει ημερίδα για την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο

bet365

Το Σάββατο 12 Οκτωβρίου ο Κολυμβητικός Όμιλος Ποσειδών Ιλισίων σε συνεργασία με το Τμήμα Καινοτόμων Δράσεων και Στρατηγικής της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας διοργανώνει Ημερίδα με θέμα την ασφαλή πλοήγηση Διαδίκτυο.
Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Συλλόγου (Αράδου 4) για τα παιδιά της Προαγωνιστικής ομάδας στις 7.45 π.μ. - 8.45 π.μ. και για τα παιδιά της Αγωνιστικής 8.45-10.00 π.μ.. Όπως αναφέρεται σχετικά από τους ανθρώπους της ομάδας η ασφαλής πλοήγηση στο ίντερνετ, μακριά από κινδύνους που λογχεύουν και η προστασία από το ηλεκτρονικό μπούλινγκ είναι υπόθεση όλων μας στην σύγχρονη εποχή.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

NEWS FEED