ΑΕΚ: Ανανέωσε με την Ένωση ο Κεδέρης

ΑΕΚ: Ανανέωσε με την Ένωση ο Κεδέρης

Gazzetta team
ΑΕΚ: Ανανέωσε με την Ένωση ο Κεδέρης

bet365

Την ανανέωση της συνεργασίας με τον Χρήστο Κεδέρη ως το 2023 ανακοίνωσε η ΑΕΚ.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής: «Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Χρήστο Κεδέρη. Ο 26χρονος (29/04/1994) εξτρέμ, ύψους 1,69 μ., υπέγραψε νέο συμβόλαιο για 1+1 χρόνια, παραμένοντας στο δυναμικό της ομάδας Χάντμπολ του Συλλόγου έως το καλοκαίρι του 2023.

Ο Χρήστος Κεδέρης φόρεσε την “κιτρινόμαυρη” φανέλα το καλοκαίρι του 2019 και σε αυτή τη διετία έχει κατακτήσει 1 Πρωτάθλημα Ελλάδος (2020), ενώ αποτελεί τον 31ο κορυφαίο σκόρερ στην ιστορία του τμήματος με 124 γκολ σε 32 επίσημες εμφανίσεις.

Ο Χρήστος Κεδέρης δήλωσε στο aek.gr μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου: “Είμαι πολύ χαρούμενος που ανανέωσα για ακόμα 2 χρόνια με την ΑΕΚ. Από τη στιγμή που μου έγινε η πρόταση από τη Διοίκηση, δεν το σκέφτηκα καθόλου. Ευχαριστώ πολύ τη Διοίκηση της ΑΕΚ για την εμπιστοσύνη της στο πρόσωπό μου. Η ΑΕΚ είναι ό,τι καλύτερο για έναν αθλητή που θέλει να δουλεύει επαγγελματικά. Εύχομαι καλή χρονιά σε όλους και… ΜΟΝΟ ΑΕΚ“.

Χρήστο, καλή επιτυχία και τις επόμενες χρονιές με την ομάδα μας!».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα