Δεύτερο όριο για Ολυμπιακούς ο Χρήστου

Δεύτερο όριο για Ολυμπιακούς ο Χρήστου

bet365

Ο Απόστολος Χρήστου βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και το επιβεβαίωσε με μία ακόμη εμφάνιση του.

Ο Έλληνας κολυμβητής, έπιασε όριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο στα 200μ. ύπτιο, στο πλαίσιο του Σουηδικού Όπεν, που διεξάγεται στην Στοκχόλμη.

Ο Έλληνας κολυμβητής τερμάτισε σε 1:58.11 στον τελικό B’ του αγωνίσματος και έπιασε το όριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο (1:58.22), συντρίβοντας, παράλληλα το ατομικό του ρεκόρ, που ήταν 1:59.61 από τους Χειμερινούς Αγώνες στο ΟΑΚΑ.

Aξίζει να σημειωθεί πως η επίδοσή του ήταν η καλύτερη ακόμη και από τον Α’ Τελικό, όπου ο πρώτος, ο Ιταλός Λούκα Μεντσαρίνι, έκανε χρόνο 1.58.73.

Θυμίζουμε ότι ο Χρήστου έχει ήδη εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στο Ρίο, στο αγώνισμα των 100μ. ύπτιο.

H Nόρα Δράκου από την πλευρά της κατέλαβε την 7η θέση στον τελικό των 50μ. ύπτιο με χρόνο 28.61, ενώ πρώτη τερμάτισε η Αλεξάντρα Χερασιμένια με 28.49.

Σε ότι αφορά τους υπόλοιπους κολυμβητές μας, η Κριστέλ Βουρνά έκανε χρόνο 27.05 στο Β’ Τελικό των 50μ. πεταλούδας Γυναικών, ο Ανδρέας Βαζαίος πραγματοποίησε επίδοση 24.60 στα 50μ. πεταλούδα Ανδρών και ο Στέφανος Δημητριάδης, στο ίδιο αγώνισμα, είχε επίδοση 25.18.

Μετά τους αγώνες, ο συνοδός προπονητής των αθλητών, Δημήτρης Αθυμαρίτης, ανέφερε:

«Το μίτινγκ είναι εξαιρετικό οργανωτικά και πολύ υψηλού επιπέδου. Η πιο σημαντική επίδοση σήμερα ήταν αυτή του Απόστολου Χρήστου, ο οποίος το πρωί από ατυχία ή από κακή εκτίμηση δεν κατάφερε να μπει στον μεγάλο τελικό, ωστόσο πραγματοποίησε μια σπουδαία διάκριση. Οι υπόλοιποι κολυμβητές δεν είναι ακόμα προετοιμασμένοι και στόχος τους εδώ (στη Στοκχόλμη) είναι κυρίως η προετοιμασία και το να κολυμπήσουν όσο πιο γρήγορα μπορούν».

Αύριο (31/3), οι αγώνες ξεκινούν στις 10.30 (ώρα Ελλάδος), οι προκριματικοί, στις 17.30 είναι οι Β’ και Γ’ Τελικοί και στις 18.00 οι Α’ Τελικοί.

 

Τελευταία Νέα