Πονάει ο Ντελ Πότρο

Gazzetta team
Πονάει ο Ντελ Πότρο

bet365

Aυτό το παιδί δεν λέει να αγιάσει... Πάλι πρόβλημα στο αριστερό του χέρι αντιμετωπίζει ο Χουάν Μαρτίν Ντελ Πότρο!

Ο 25χρονος Αργεντινός πήγε χθες (27/1) στο Ρότσεστερ των ΗΠΑ για να εξεταστεί από τον γιατρό Ρίτσαρντ Μπέργκερ, αφού οι πόνοι δεν λένε να τον εγκαταλείψουν. Τα πρώτα σημάδια φάνηκαν στον αγώνα με τον Ράιν Γουίλιαμς για τον πρώτο γύρο του Αυστραλιανού Όπεν και η κατάσταση χειροτέρεψε στο ματς με τον Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγούτ, το οποίο και έχασε. Σύμφωνα με τους εκπροσώπους του, ο Πύργος σχεδίαζε έτσι κι αλλιώς κάποια στιγμή να επισκεφθεί τον συγκεκριμένο γιατρό, όμως λόγω των πόνων το ταξίδι έγινε νωρίτερα.

Θυμίζουμε ότι το πρόβλημα στο αριστερό χέρι πρωτοεμφανίστηκαν το καλοκαίρι του 2012, ενώ χρειάστηκε να κάνει ενέσεις και πέρυσι στο US Open. O άτυχος τενίστας έχασε σχεδόν όλη τη σεζόν το 2010, εξαιτίας επέμβασης στο δεξί χέρι. Ελπίζουμε αυτή τη φορά να μην είναι κάτι σοβαρό, γιατί το τουρ χρειάζεται τον Ντέλπο!

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

Τελευταία Νέα