Ντροπή για την Κολυμβητική Ομοσπονδία και τον Παναθηναϊκό!

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Ντροπή για την Κολυμβητική Ομοσπονδία και τον Παναθηναϊκό!

bet365

Ο Ανδρόγεως Σαμψάκης τη Δευτέρα το πρωί (09/10) θα υποβληθεί σε δεύτερη χειρουργική επέμβαση στην σπονδυλική στήλη, αλλά η Κολυμβητική Ομοσπονδία, ακόμα δεν το έχει μάθει... Όσο για τον Παναθηναϊκό νίπτει τας χείρας του.

Ο 17χρονος καταδύτης, ο οποίος τραυματίστηκε στη διάρκεια της ξηρής προπόνησης (διαβάστε ΕΔΩ) τη Δευτέρα 25/09 νοσηλεύεται στο ΚΑΤ ανίκανος προς το παρόν να κινήσει τα άκρα του και η Κολυμβητική Ομοσπονδία επιμένει να αγνοεί επιδεικτικά το θέμα.

Μία ομοσπονδία στην οποία απασχολούνται τρεις έμπειροι συνάδελφοι, οι οποίοι καλύπτουν το ρεπορτάζ του υγρού στίβου επαρκώς, δεν έχουν γράψει το παραμικρό για τον παρολίγον μοιραίο τραυματισμό ενός αθλητή της εθνικής ομάδας.

Προφανώς και αυτές είναι οι εντολές που έχουν πάρει από τον ισχυρό άνδρα της ομοσπονδίας, Δημήτρη Διαθεσόπουλο, ο οποίος άμεσα φρόντισε να πάρει απόσταση από το συμβάν, τονίζοντας ότι το παιδί δεν προπονούνταν με την εθνική ομάδα στο ΟΑΚΑ, επομένως η ομοσπονδία δεν φέρει καμία ευθύνη.

Άντε να δεχτούμε ότι η ΚΟΕ δεν φέρει την παραμικρή ευθύνη, δεν αποτελεί είδηση για τον κύριο Διαθεσόπουλο ότι ένας αθλητής που κατά ομολογία του ομοσπονδιακού προπονητή, Πέτρου Φυρίγου θα ήταν στην έως τότε υπό συγκρότηση εθνική ομάδα, τραυματίστηκε σοβαρά και παραμένει κατάκοιτος έκτοτε;

Αλήθεια ποιος είναι ο λόγος κύριε Διαθεσόπουλε, που αποσιωπήσατε την είδηση, του σοβαρού τραυματισμού του διεθνούς καταδύτη, αφού δεν έχετε ευθύνη;

Πάμε τώρα και στα του Παναθηναϊκού, ο οποίος την επομένη του ρεπορτάζ του gazzetta.gr, στο οποίο η προπονήτρια του τμήματος Ίνκα Μπαντούρι παραδέχτηκε ότι το παιδί επρόκειτο να μετεγγραφεί στον Παναθηναϊκό (χωρίς ομολογουμένως να υπάρχει επίσημο αίτημα μετεγγραφής από τον αθλητή, αφού η έναρξης υποβολής των αιτήσεων στην ΚΟΕ ήταν από 01/10/2017), επέλεξε να απαντήσει μέσω του επικεφαλής του υγρού στίβου, Ανδρέα Ζώτου.

Ο τελευταίος αντί ανακοίνωσης στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου (ε, να μην πάρει και διάσταση του θέμα), επέλεξε την εφημερίδα «Πράσινη» για να διαψεύσει το ρεπορτάζ δηλώνοντας τα εξής: «Συμπάσχουμε όλοι με το παιδί στον Σύλλογο και ευελπιστούμε να γίνει γρήγορα καλά. Αναγκαζόμαστε να τοποθετηθούμε λόγω του ότι ενεπλάκη έμμεσα το όνομα του Παναθηναϊκού σε αυτή την ιστορία και κακώς αναφέρθηκε σε δημοσίευμα.

Ξεκαθαρίζουμε ότι ο αθλητής ανήκει σε άλλο σύλλογο και είναι μέλος της Εθνικής ομάδας. Δεν είχε γίνει κάποιο αίτημα μεταγραφής, και ακολουθούσε το πρόγραμμα της Εθνικής όπως όλοι οι διεθνείς».

Από κει και πέρα οι υπεύθυνοι του τμήματος καταδύσεων ξεκαθαρίζουν ότι δεν υπήρχε καμία συμφωνία με τον Σαμψάκη όπως δημοσιεύτηκε και ούτε ο αθλητής έχει προπονηθεί με τον ΠΑΟ.

Άλλωστε απαγορεύεται ρητά η φιλοξενία οποιουδήποτε παιδιού από άλλη ομάδα και ο Παναθηναϊκός τηρεί όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας.

Στο «τριφύλλι» προπονούνται μόνο όσοι έχουν δελτίο με την ομάδα ενώ στην «κατηγορία» ότι δεν τον συνόδευσε κάποιος από τους προπονητές στον ΠΑΟ, είναι ξεκάθαροι ότι υπήρχε ομοσπονδιακός προπονητής και φυσικά δεν θα μπορούσαν να μείνουν μόνα τους 30 παιδιά που προπονούνταν στον ΠΑΟ εκείνη τη στιγμή.

Επιπλέον οι πρώτες βοήθειες παρασχέθηκαν στον αθλητή από τον γιατρό που πληρώνει (και) ο Παναθηναϊκός και βρισκόταν εκείνη τη στιγμή στο ΟΑΚΑ».

Ως άλλος Πόντιος Πιλάτος ο κύριος Ζώτος πετάει το μπαλάκι της όποιας ευθύνης, αναφέροντας ψευδώς ότι το παιδί δεν επρόκειτο να πάει στον Παναθηναϊκό, από τη στιγμή που υπάρχει δήλωση της κ. Μπαντούρι. Η συνομιλία δεν έχει καταγραφεί βεβαίως, αλλά αν οι δηλώσεις της κυρίας Μπαντούρι στο gazzetta.gr ήταν προϊόν της φαντασίας της υπογράφουσας, ας υποβάλλει μήνυση η ίδια ή ο Παναθηναϊκός, να γίνει άρση του τηλεφωνικού απορρήτου και να λάμψει η αλήθεια.

Ο Σαμψάκης σύμφωνα με τους «Πράσινους», ο οποίος επρόκειτο να φύγει από τον ΑΝΟ Αργυρούπολης, είδε φως και μπήκε στο ΟΑΚΑ, από τη στιγμή που δεν είχε υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα...

Eίναι γεγονός ότι τυπικά, ούτε ο Παναθηναϊκός ούτε η ΚΟΕ έχουν ευθύνη, έχουν όμως κάθε λόγο να ντρέπονται!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα