Στον τελικό ο Τζόκοβιτς! (vid)

Gazzetta team
Στον τελικό ο Τζόκοβιτς! (vid)

bet365

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς νίκησε εύκολα τον Ντόμινικ Τομ, ο οποίος είχε αποκλείσει τον Ναδάλ και προκρίθηκε στον τελικό του ιταλικού Open.

Ακούραστος και ασταμάτητος! Τι κι αν χρειάστηκε να παίξει νωρίτερα με τον Χουάν Μαρτίν ντελ Πότρο (6-1, 6-0), στη συνέχεια του ματς που είχε διακοπεί την Παρασκευή στο ο 6-1 1-2 με τον Σέρβο στο σερβίς, αφού η καταρρακτώδης βροχή δεν επέτρεψε τη συνέχειά του; Ο Τζόκοβιτς επανήλθε λίγες ώρες αργότερα και σφράγισε εμφατικά την πρόκριση στον τελικό, δικαιώνοντας εκείνους που ισχυρίζονται ότι διανύει μια από τις καλύτερες, αν όχι την καλύτερη, σεζόν της καριέρας του.

Ο 23χρονος Τιμ έβγαλε τρομερή επιθετικότητα απέναντι στο Ναδάλ, όμως δεν κατάφερε να πιάσει ανάλογη απόδοση απέναντι στον Σέρβο. Ο Νόλε εκμεταλλεύτηκε τα επτά αβίαστα λάθη του στο πρώτο σετ και πήρε μια εύκολη νίκη με 6-1, κάνοντα το πρώτο βήμα. Στη συνέχεια, έκανε μπρέικ στο πρώτο γκέιμ του επόμενου σετ, παρότι ο Αυστριακός προηγήθηκε 0-30. Ο Τζόκοβιτς πίεσε, προηγήθηκε 3-0, έσωσε δύο πόντους στην κόντρα στο τέταρτο και στη συνέχεια έκανε νέο μπρέικ για να πάρει τη νίκη χωρίς να χάσει ούτε γκέιμ από το σερβίς.

Live Στοίχημα σε NBA & Bundesliga με Live Stream στη Novibet (21+).

Στον τελικό θα συναντήσει έναν ακόμα ταλαντούχο νέο, τον Αλεξάντερ Ζβέρεβ.

 

Τελευταία Νέα