O απίστευτος Φέντερερ στον τελικό του Australian Open! (pics & vids)

Gazzetta team
Τεράστια πρόκριση για τον 35χρονο Ρότζερ Φέντερερ, ο οποίος νίκησε 3-2 σετ τον Βαβρίνκα και εξασφάλισε την παρουσία του στον τελικό του Australian Open, όντας ο γηραιότερος παίκτης που θα διεκδικήσει το τρόπαιο στη Μελβούρνη.

Τι κι αν είναι πια 35 ετών! Τι κι αν είναι στο Νο17 της παγκόσμιας κατάταξης! Ο Ρότζερ Φέντερερ έδειξε την τεράστια του κλάση απέναντι (και) στον Σταν Βαβρίνκα, τον οποίο και νίκησε 3-2 αφήνοντάς τον εκτός τελικού, σε ένα συναρπαστικό ματς.

O Βαβρίνκα όντας στην 4η θέση της κατάταξης, είδε τον Φέντερερ να τον νικά με 7-5, 6-3, 1-6, 4-6, 6-3 και έτσι έχασε την ευκαιρία να βρεθεί στο μεγάλο τελικό.

Από την άλλη, ο Ελβετός θρύλος του τένις, θα διεκδικήσει για 6η φορά στην καριέρα του τον Australian Open (4-1 ρεκόρ) και αν τα καταφέρει θα έχει συνολικά 18 Grand Slam. Παράλληλα, αυτός ήταν 41ος ημιτελικός του σε Grand Slam και προκρίθηκε στον 28ο τελικό του σε major τουρνουά, επιστρέφοντας στον τελικό της Μελβούρνης μετά το 2010.

Μάλιστα, η παρουσία του στον τελικό θα είναι το 100ό (86-13) του ματς στην Αυστραλία και όσο για τον αντίπαλό του, αυτός θα προκύψει από το ζευγάρι Ναδάλ-Ντιμιτρόφ.

Όπως θα δείτε, ο Σταν, έσπασε την ρακέτα του, αλλά όχι και τον Φέντερερ!