Πρώτος τίτλος για τον Μίλερ, δεύτερος για τον Σοκ!

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Πρώτος τίτλος για τον Μίλερ, δεύτερος για τον Σοκ!

bet365

Ο Ζιλς Μίλερ κατέκτησε τον πρώτο τίτλο της καριέρας του στα 33 του χρόνια, στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας και παρέλαβε το τρόπαιο δια χειρός Ροντ Λέιβερ. Την ίδια στιγμή ο Τζακ Σοκ σήκωσε τη δεύτερη κούπα του στο Όκλαντ.

Ο Μίλερ επικράτησε στον τελικό με 7-6 (5), 6-2 του Ντάνιελ Έβανς και είδε ένα όνειρο που έβλεπε επί 16 χρόνια, όσα και η επαγγελματική του καριέρα να γίνεται πραγματικότητα.

Ο Λουξεμβούργιος τενίστας παρέλαβε το βραβείο από τον ζωντανό θρύλο του τένις Ροντ Λέιβερ, παρουσία των δύο αγοριών του και δεν μπορούσε να κρύψει την συγκίνηση του.

«Δεν το περίμενα αυτό, είναι μια μεγάλη τιμή για μένα. Είναι απλά απίστευτο. Όλα όσα συνέβησαν απόψε ήταν σαν ταινία. Ο Rod Laver ήταν εδώ, στεκόταν στο centre court με το τρόπαιο, τα παιδιά μου ήταν εδώ, δεν μπορώ να ζητήσω περισσότερα», δήλωσε ο Μίλερ, ο οποίος αναμένεται να σκασφαλώσει στο Νο 30 του κόσμου την καλύτερη θέση που έχει πάρει ποτέ.

Σε ότι αφορά στον Αμερικανό Τζακ Σοκ, νίκησε 6-3, 5-7, 6-3 τον Ζοάο Σοουζα και έκανε δικό του το τρόπαιο στο Όκλαντ.

Αυτός ήταν ο δεύτερος τίτλος καριέρας για τον Σοκ ο οποίος δήλωσε: «Όποτε και να κερδίσεις έναν τίτλο, είναι υπέροχο συναίσθημα. Είχα ευκαιρίες στο παρελθόν και έχασα σε μερικούς τελικούς. Όταν κερδίζεις έναν τίτλο αποκτάς τεράστια ψυχολογική ώθηση. Ήμουν σε θέση να δουλέψω αρκετά στην off-season και η δουλειά αποδίδει καρπούς. Νομίζω πως φάνηκε αυτή την εβδομάδα».

 

Τελευταία Νέα