O Aφρουδάκης στην μικτή κόσμου!
Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στο Βελιγράδι στις 23 Δεκεμβρίου, με την πρόσκληση του Αφρουδάκη να είναι άκρως τιμητική τόσο για τον ίδιο όσο και για το ελληνικό πόλο.
Η μικτή κόσμου θα απαρτίζεται από τους: Μλάνταν Γιάνοβιτς, Αλεξάντρ Ίβοβιτς, Πρέντραγκ Γιόκιτς, Μίλος Σκεπάνοβιτς, Μάρκο Αβράμοβιτς, Σλόμπονταν Σόρο, Πάουλο Ομπράντοβιτς, Λούκα Λόντσαρ, Ντένες Βάργκα, Ντάνιελ Βάργκα, Γκάμπορ Κις, Νόρμπερτ Μάνταρας και Λούκας Σέμαν, οι οποίοι θα τεθούν αντιμέτωποι με την «χρυσή» Ολυμπιονίκη του Ρίο, την Εθνική ομάδα της Σερβίας.
Προπονητής της μικτής κόσμου θα είναι ο σπουδαίος Βιέκοσλαβ Κόμπεστσακ. Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για τις 18:00 τοπική ώρα (19:00 ώρα Ελλάδας).
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
