Ένας... τρελός-τρελός σαραντάρης! (vids, pics)

Gazzetta team
Ένας... τρελός-τρελός σαραντάρης! (vids, pics)

bet365

Μια ακόμη φιέστα στο Καραϊσκάκη! Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την σεζόν (2-1 με Πανιώνιο) πανηγυρίζοντας το πρωτάθλημα No40 στην ιστορία του και το... πάρτι αρχίζει!

Τζιοβάνι και Καρεμπέ έδωσαν μαγικό τόνο στη φιέστα για το 40ο πρωτάθλημα, αλλά ο αρχηγός του Ολυμπιακού ήταν αυτός που έβαλε την σφραγίδα του σε αυτό τον τίτλο! Ο Παπαδόπουλος έδωσε τη νίκη 2-1 κλείνοντας με τον ιδανικότερο τρόπο για την ομάδα του το φετινό πρωτάθλημα. Το ματς φυσικά πέρασε σε δεύτερη μοίρα, οι 25000 φίλοι της ομάδας, αλλά και οι παίκτες του Μίτσελ περίμεναν το τελευταίο σφύριγμα για να πανηγυρίσουν το 40ο πρωτάθλημα! Ο Ολυμπιακός περνά πρώτος την γραμμή τερματισμού με 77 βαθμούς και η γιορτή στον Πειραιά θα κρατήσει όλο το βράδυ!

Με αλλαγές!

Με 4-4-2 και Τζιμπούρ, Μήτρογλου παρουσιάστηκε ο Ολυμπιακός στο τελευταίο ματς του στη φετινή Σούπερ Λιγκ. Ειδικότερα, ο Μέγιερι κάτω από τα δοκάρια και στην άμυνα οι Μοντέστο δεξιά, Χολέμπας αριστερά και οι Παπαδόπουλος, Σιόβας στο κέντρο της άμυνας. Ο Μανιάτης αμυντικό χαφ, μπροστά του ο Μασάντο, ο Φετφατζίδης μετά την εξαιρετική εμφάνιση πέρασε στο αριστερό άκρο, με τον Βλαχοδήμο στο δεξί. Τζιμπούρ και Μήτρογλου το επιθετικό δίδυμο.

Γρήγορο γκολ, ρεσιτάλ ευκαιριών
Η ατμόσφαιρα στο «Καραϊσκάκη» έδωσε και την ώθηση στους παίκτες του Ολυμπιακού, μπήκαν δυνατά, έκλεισαν τον Πανιώνιο στην περιοχή του και με κινητήριους μοχλούς, Φετφατζίδη – Βλαχοδήμο απειλούσε τους φιλοξενούμενους. Μάλιστα, ο δεύτερος δεν δίσταζε να δοκιμάζει το πόδι του, όπως έκανε και στο 9' αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Ωστόσο, τρία λεπτά αργότερα ήρθε και το γκολ, ο Μήτρογλου με εξαιρετική προσπάθεια, άδειασε δυο παίκτες και με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή άνοιξε το σκορ φτάνοντας τα 11 γκολ στη Σουπερ Λίγκα!

Ωστόσο, οι αργές επιστροφές των μπακ, αλλά και τα προβλήματα στον άξονα έδωσαν την ευκαιρία στον Πανιώνιο να απειλήσει. Η απάντηση ήρθε άμεσα και στο 21' οι φιλοξενούμενοι έφεραν το ματς στα ίσα. Εξαιρετική σέντρα του Κούρου από τα αριστερά, ο Σάμαρης χωρίς πίεση και με καλό σουτ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Μέγιερι σκοράροντας κόντρα στην... νέα του ομάδα. Ο Ολυμπιακός προσπάθησε να απαντήσει και στο 25 έχασε μεγάλη ευκαιρία, η μαγική ασίστ του Φετφατζίδη στον Μήτρογλου ξεσήκωσε το Καραϊσκάκη, αλλά ο Μήτρογλου δεν μπόρεσε να νικήσει τον Ανέστη.

Ωστόσο, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, ο Πανιώνιος ήταν σκέτο... φαρμάκι στις αντεπιθέσεις, εκμεταλλεύτηκε την κακή αμυντική λειτουργία, τις αργές επιστροφές των γηπεδούχων και κάθε του επίσκεψη στα καρέ του Μέγιερι ήταν και μια μεγάλη ευκαιρία! Στο 31΄ Αραβίδης και Κολοβός δεν μπόρεσαν να σκοράρουν, ενώ στο 37' πάλι ο Κολοβός δεν μπόρεσε να φτάσει στο γκολ! Το ρεσιτάλ χαμένων ευκαιριών συνεχίστηκε, με τον Κολοβό για ακόμα μια φορά να μην μπορεί να κερδίσει τον Μέγιερι!

Μπήκε ο Ιμπαγάσα, κέρδισε ο Ολυμπιακός!

Ο Μίτσελ προχώρησε στην γνώριμη πλέον κίνησή του, άφησε εκτός τον Βλαχοδήμο περνώντας στο ματς τον Ιμπαγάσα. Ο Αργεντίνος έδωσε το κάτι παραπάνω στον άξονα, στο 51' έβγαλε στον Τζιμπούρ, αλλά ο Αλγερινός δεν μπόρεσε να σκοράρει. Ο Αργεντίνος έκανε τα πάντα στη μεσαία γραμμή και στο 64' με μαγική μπαλιά έβγαλε τον Φετφατζίδη σε θέση βολής, αλλά το πλασέ του βρήκε το δοκάρι! Ο Ολυμπιακός πίεζε τον Πανιώνιο και στο 70' είχε μεγάλη ευκαιρία, σαραντάρα μπαλιά του Φετφατζίδη στον Μήτρογλου, ο φορ του Ολυμπιακού έπεσε στο έδαφος σε επαφή με τον Ανέστη, χωρίς όμως ο διαιτητής να δείξει παράβαση! Οι διαμαρτυρίες των οπαδών πάντως σταμάτησαν άμεσα και γι' αυτό φρόντισε ο αρχηγός των πειραιωτών. Στο 72' ο Ιμπαγάσα εκτέλεσε ιδανικά το φάουλ και ο Παπαδόπουλος με κεφαλιά έδωσε πανηγυρικό τόνο στην φιέστα!

Ο Μίτσελ θέλησε να καλύψει κενά στα μετόπισθεν, ο Παπάζογλου πήρε τη θέση του Τζιμπούρ και ο Ολυμπιακός δεν είχε το παραμικρό πρόβλημα να κρατήσει το υπέρ του σκορ και να κατακτήσει με πανηγυρικό τρόπο το φετινό πρωτάθλημα. Το τελευταίο σφύριγμα του Λαμπρόπουλου βρήκε τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν το 40ο πρωτάθλημα και τον κόσμο να ζητά το νταμπλ!

Ολυμπιακός: Μέγιερι, Μοντέστο, Αβραάμ, Σιόβας, Χολέμπας, Μανιάτης, Μασάντο, Βλαχοδήμος (46' Ιμπαγάσα), Φετφατζίδης, Τζιμπούρ (76' Παπάζογλου), Μήτρογλου.

Πανιώνιος: Ανέστης, Κούρος, Αυλωνίτης, Κολοβός, Κουλοχέρης, Αραβίδης, Μπούζας (51' Μενδρινός), Σάμαρης,(79' Τόσκας), Ντούνης, Κούρντι, Παναγιωτούδης.

Παίξε live στοίχημα στο παιχνίδι Ολυμπιακός-Πανιώνιος στη mybet

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα