Προβλήματα εν όψει φιέστας

Προβλήματα εν όψει φιέστας

Gazzetta team
Προβλήματα εν όψει φιέστας

bet365

Αρκετά προβλήματα τραυματισμών αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός λίγο πριν την φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Μήτρογλου, Χολέμπας, Μοντέστο και Φουστέρ αισθάνθηκαν ενοχλήσεις, ωστόσο η κατάστασή τους δεν εμπνέει ανησυχία.

Οι «ερυθρόλευκοι» μετά τη νίκη τους με 6-2 επί του Πανθρακικού στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, στρέφουν την προσοχή τους για την αναμέτρηση της 30ης αγωνιστικής απέναντι στον Πανιώνιο όπου θα γίνει η φιέστα για την κατάκτηση του 40ου πρωταθλήματος.

Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν κόντρα στον Πανθρακικό έκαναν αποθεραπεία, κανονικά γυμνάστηκαν οι υπόλοιποι. Ο Μήτρογλου αισθάνθηκε ένα «σφίξιμο» στον αριστερό προσαγωγό. Ο Μοντέστο υπέστη μία κάκωση στο μεγάλο δάχτυλο του δεξιού ποδιού και έχει ένα αιμάτωμα, ενώ ο Φουστέρ αισθάνεται μία ενόχληση στον τείνοντα την πλατιά περιτονία μυ δεξιά.

Ο Χολέμπας έχει μία ενόχληση στον τένοντα του ορθού μηριαίου δεξιά, λόγω κόπωσης. Οι παραπάνω παίκτες έκαναν θεραπεία. Τα προβλήματά τους δεν είναι ιδιαιτέρως σοβαρά και θα παραμείνουν υπό διαρκή παρακολούθηση από το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού, ώστε η κατάστασή τους να επανεκτιμάται συνεχώς.

Ατομικό πρόγραμμα έκαναν οι Τζιμπούρ και Αμπντούν, ανεβάζοντας «στροφές». Το πρόγραμμα του Σαββάτου περιλαμβάνει ξανά πρωινή προπόνηση, προγραμματισμένη για τις 10:30.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα