Βέλγος αντι Μιραλάς!

Βέλγος αντι Μιραλάς!

Μάκης Σταθάτος
Βέλγος αντι Μιραλάς!

bet365

Ένας συμπατριώτης του Κέβιν Μιραλάς «παίζει» στα ονόματα για την αντικατάσταση του Βέλγου άσου. Πρόκειται για Τζόναθαν Λεγεάρ ο οποίος έχει προταθεί στον Ολυμπιακό.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν ρίξει τις τελευταίες μέρες το βάρος τους στην ανεύρεση του παίκτη που θα καλύψει το κενό του Μιραλάς. Οι υποψήφιοι είναι αρκετοί με τους Νενέ, Έλντερ Μπαρμπόσα, Γκαέλ Κακουτά, Τζιοβάνι Ντος Σάντος και Χουάν Βάργκας να βρίσκονται στο προσκήνιο.

Σύμφωνα με τον «Πρωταθλητή» στον Ολυμπιακό έχει προταθεί και ο Βέλγος Τζόναθαν Λεγεάρ που αγωνίζεται στη ρωσική Τέρεκ Γκρόζνι, ενώ έχει φορέσει και την φανέλα της Άντερλεχτ. Ο 25χρονος άσος συνοδεύεται από καλές συστάσεις καθώς πριν μετακομίσει στη Ρωσία θεωρούνταν ένας από τους καλύτερους παίκτες του βελγικού πρωταθλήματος.

Στον Ολυμπιακό έχει προταθεί από τον μάνατζερ του Μιραλάς, Κριστόφ Ενροτό, ο οποίος βάζει το χέρι του στη φωτιά για την αξία του παίκτη και τονίζει στους πρωταθλητές Ελλάδας ότι μπορούν να τον αποκτήσουν με ένα λογικό ποσό.

Μάλιστα, άνθρωποι των «ερυθρολεύκων» ισχυρίζονται ότι η περίπτωση του Λεγεάρ εξετάζεται σοβαρά στον Ολυμπιακό και τελικά δεν αποκλείεται να είναι αυτός που θα αντικαταστήσει τον Μιραλάς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα