Αλλά 16 κρούσματα covid στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Κώστας Ευθυμιάδης
Αλλά 16 κρούσματα covid στους Ολυμπιακούς Αγώνες

bet365

Τρεις ακόμη αθλητές έχουν βρεθεί θετικοί στον κορονοϊό σύμφωνα με τους διοργανωτές.

Τα 153 έχουν φτάσει τα κρούσματα κορονοϊού που αφορούν τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Στην συνέντευξη Τύπου των διοργανωτών ανακοινώθηκε πως σήμερα εντοπίστηκαν άλλα 16 κρούσματα σε διαπιστευμένα μέλη αποστολών, εκ των οποίων τρία αφορούν αθλητές.

Μεταξύ άλλων, στην συνέντευξη Τύπου αναφέρθηκαν και στο γεγονός ότι ακόμη δεν υπάρχει ισότητα μεταξύ των δύο φύλων, καθώς Γιαπωνέζα κολυμβήτρια κατήγγειλε τα κανάλια της χώρας της για σεξισμό, αναφέροντας πως στέκονται στο λουκ των αθλητριών της χώρας τους και όχι στις επιδόσεις τους.

Ο Γιάννης Εξαρχος, επικεφαλής του Olympic Broadcasting Services, είπε χαρακτηριστικά πως υπάρχει «σχεδόν» ισότητα στην διοργάνωση, αναφερόμενος στο γεγονός ότι το 49% των συμμετεχόντων είναι γυναίκες και το 51% άνδρες.

Ο Εξαρχος αναφέρθηκε και στην τελετή έναρξης και την τηλεθέαση που είχε στην Ιαπωνία, λέγοντας πως 17 εκατομμύρια πολίτες την παρακολούθησαν, παρά το γεγονός ότι η πλειοψηφία της κοινής γνώμης δεν ήθελε να γίνει η διοργάνωση λόγω της πανδημίας.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.