Στις 6 Ιουλίου η λοταρία για την ακύρωση 910.000 εισιτηρίων στο Τόκιο

Στις 6 Ιουλίου η λοταρία για την ακύρωση 910.000 εισιτηρίων στο Τόκιο

bet365

Σε δύο εβδομάδες μέσω λοταρίας, κάτοχοι 910.000 εισιτηρίων για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, θα χάσουν το δικαίωμα να τους δουν από κοντά.

Ενα ειδικό σύστημα λοταρίας θα κρίνει ποιοι θεατές που έχουν προμηθευτεί εισιτήρια θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Οπως αποφάσισε η οργανωτική επιτροπή, μετά την κυβερνητική απόφαση για 50% πληρότητας στα γήπεδα λόγω πανδημίας, θα πρέπει να «κοπούν» 910.000 εισιτήρια που έχουν ήδη πωληθεί για την διοργάνωση.

Σύμφωνα με την απόφασή τους, στην λοταρία θα μπουν εισιτήρια από τις τελετές έναρξης και λήξης, καθώς και από 8 ακόμη αθλήματα. Από αυτά θα χάσουν την ευκαιρία οι Ιάπωνες να δουν με τα μάτια τους τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Συνολικά έχουν πουληθεί 4,48 εκατ. εισιτήρια, με 840.000 να έχουν ήδη επιστραφεί και να αναμένεται να κοπούν άλλα 910.000. Η λοταρία θα γίνει στις 6 Ιουλίου.

Εκτός από την τελετή έναρξης και την τελετή λήξης, θα κοπούν εισιτήρια από τα εξής αθλήματα:

Στίβος, μπέιζμπολ, ποδόσφαιρο, γκολφ, μοντέρνο πένταθλο, ράγκμπι, σόφτμπολ, σερφ.

Να τονιστεί πως σύμφωνα με τους κανονισμούς, όλοι οι θεατές θα πρέπει να φορούν μάσκες κατά την παρουσία τους στα γήπεδα, θα τους επιτρέπεται το αλκοόλ σε ορισμένες περιπτώσεις, αλλά απαγορεύεται να φωνάζουν, παρά μόνο να… χειροκροτούν τους αθλητές.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα