Πάνω από 1,7 εκατ. εκατομμύρια εισιτήρια θα ακυρωθούν για το Τόκιο

Πάνω από 1,7 εκατ. εκατομμύρια εισιτήρια θα ακυρωθούν για το Τόκιο

bet365

Οι κάτοχοι 1,7 εκατομμυρίων εισιτηρίων για τους Ολυμπιακούς Αγώνες θα πρέπει να ακυρωθούν μετά τα μέτρα που ανακοίνωσαν οι διοργανωτές λόγω της πανδημίας.

Η απόφαση για μειωμένη παρουσία φιλάθλων στα γήπεδα των Ολυμπιακών Αγώνων στο Τόκιο, φέρνει έναν μεγάλο πονοκέφαλο στους διοργανωτές, όσον αφορά τα εισιτήρια.

Μέχρι σήμερα έχουν πουληθεί 4,48 εκατ. εισιτήρια, τα περισσότερα από Ιάπωνες τουρίστες. Μετά την ανακοίνωση για παρουσία ως και 50% της χωρητικότητας των σταδίων, πολλά εισιτήρια θα πρέπει να ακυρωθούν καθώς το όριο των θεατών στο οποίο θα πέσει υποχρεωτικά η διοργάνωση, είναι τα 2,72 εκατ. Ετσι, 1.760.000 περίπου εισιτήρια δεν θα ισχύσουν, με τους διοργανωτές να πραγματοποιούν τις επόμενες ημέρες κλήρωση για το ποιοι θα χάσουν τους Αγώνες.

Οπως έγινε γνωστό ήδη 840.000 από αυτούς έχουν επιστρέψει τα εισιτήριά τους και ζήτησαν επιστροφή χρημάτων, ενώ από την κλήρωση θα χάσουν την ευκαιρία να δουν τους Αγώνες άλλοι 910.000 περίπου κάτοχοι.

Η οργανωτική επιτροπή ανέφερε ότι τα έσοδα από τις πωλήσεις εισιτηρίων θα ανέρχονται σε λιγότερο από τα μισά από τα προβλεπόμενα, περίπου 686 εκατ. Ευρώ, έναντι 1,4 δις που ήλπιζαν.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα