Ολυμπιακοί Αγώνες: Παραιτήθηκαν 10.000 εθελοντές!

Κώστας Ευθυμιάδης
Ολυμπιακοί Αγώνες: Παραιτήθηκαν 10.000 εθελοντές!

bet365

Σοβαρά προβλήματα προκύπτουν λίγες εβδομάδες πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων καθώς παραιτούνται εθελοντές από την διοργάνωση.

Ενα ακόμη σοβαρό πρόβλημα έρχεται να προστεθεί στην διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων για τους Ιάπωνες.

Σύμφωνα με το γιαπωνέζικο δίκτυο ΝΗΚ, περίπου 10.000 εθελοντές αποφάσισαν να μην προσφέρουν τελικά τις υπηρεσίες τους στην διοργάνωση. Εν μέσω πανδημίας στην Ιαπωνία υπάρχει μεγάλη ανησυχία με την άφιξη των αποστολών να αρχίζει σιγά σιγά και γι' αυτό πολλοί έχουν ήδη αλλάξει γνώμη σχετικά με την συμβολή τους στην διοργάνωση.

Συνολικά 80.000 άνθρωποι έχουν υπογράψει πως θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους εθελοντικά για τους Ολυμπιακούς και τους Παραολυμπιακούς Αγώνες, όμως ήδη οι 10.000 από αυτούς έχουν γνωστοποιήσει ότι αποσύρουν την συμμετοχή τους.

Αφού λάνσαρε έναν καινοτόμο υπερπλήρη οδηγό για τη νέα σεζόν του ΝΒΑ, το Gazzetta ταξίδεψε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για ένα NBA Tour χωρίς προηγούμενο. Ο Αντώνης Καλκαβούρας θα βρεθεί σε έξι διαφορετικές πολιτείες των Η.Π.Α. ακολουθώντας τους πρωταθλητές Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μείνετε συντονισμένοι, το περιεχόμενο θα είναι εντυπωσιακό!