«Στο φως το σκάνδαλο του 2004»

Gazzetta team
«Στο φως το σκάνδαλο του 2004»

bet365

Δέκα βουλευτές ζητούν διερεύνηση με εξεταστική επιτροπή για το σκάνδαλο των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 καθώς το κόστος ήταν τετραπλάσιο του αρχικού.

Συγκεκριμένα οι : Δημήτρης Στρατούλης (ΣΥΡΙΖΑ), Νίκος Τσούκαλης (ΔΗΜΑΡ), Παύλος Χαϊκάλης (Ανεξάρτητοι Έλληνες), Γρηγόρης Ψαριανός (ΔΗΜΑΡ), Μιλτιάδης Βαρβιτισώτης (ΝΔ), Λεωνίδας Γρηγοράκος (ΠΑΣΟΚ), Γιώργος Καλαντζής (ΝΔ), Γιώργος Ντόλιος (ΠΑΣΟΚ), Σοφία Βούλτεψη (ΝΔ), Παναγιώτης Ρήγας (ΠΑΣΟΚ) επιθυμούν να πέσει φως στο σκάνδαλο της Αθήνας

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Real News», οι δέκα βουλευτές θέλουν διερεύνηση με εξεταστική επιτροπή- ή οποιονδήποτε άλλο πρόσφορο τρόπο, αφού το κόστος της Ολυμπιάδας αποδείχθηκε τετραπλάσιο του αρχικού.

Οι δουλευτές απαιτούν να λογοδοτήσουν όσοι διαχειρίστηκαν το δημόσιο χρήμα και εκτός από έλεγχο νομιμότητας, να διενεργηθεί και έλεγχος σκοπιμότητας για όλα τα κόστη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα που παίζουν σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.