Total Football με αποκαλύψεις και ντέρμπι, απόψε στις 11μμ

Gazzetta team
Total Football με αποκαλύψεις και ντέρμπι, απόψε στις 11μμ

bet365

Στις 11 το βράδυ της Κυριακής, τo ντέρμπι των «αιωνίων» αντιπάλων μπαίνει στο μικροσκόπιο του Total Football, με όλο το δυναμισμό και το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ που την χαρακτηρίζει!

Περίπου στις 23:20, αμέσως μετά το σφύριγμα της λήξης δείτε πρώτοι από την free to air τηλεόραση στο Total Football εκτεταμένα highlights από το ντέρμπι, Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών από το γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» σε περιγραφή του Μανώλη Σφακάκη, καθώς και την ανάλυση του Αλέξη Σπυρόπουλου. Ο σπουδαίος Κριστόφ Βαζέχα σχολιάζει την αγωνιστική εικόνα των ομάδων, ενώ οι δημοσιογράφοι Βασίλης Παπαθεοδώρου και Βασίλης Βέργης με τις φαρμακερές ατάκες και το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ τους υπόσχονται να κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον σε κάθε σημείο της εκπομπής.

Ο επί σειρά ετών κορυφαίος Έλληνας διαιτητής, Τάσος Κάκος, αναλύει όλες τις φάσεις που συζητήθηκαν σε Τούμπα και ΟΑΚΑ αλλά και αυτές που θα προκύψουν από το ντέρμπι του Φαλήρου και οι Κώστας Βασιλόπουλος και Σταύρος Κόλκας σχολιάζουν από τη Θεσσαλονίκη την εμφάνιση του νεαρού Τζόλη και τη μάχη της δεύτερης θέσης.

Μην χάσετε τις αποκαλύψεις του Total Football που θα συζητούν αύριο όλοι φίλαθλοι:

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός των ομάδων της ελληνικής Big-4, το παρασκήνιο του αποκλεισμού και της αποχώρησης Ινσούα από τον Παναθηναϊκό και το μεγάλο μεταγραφικό στοίχημα του Καρέρα στην ΑΕΚ.

Τι περιμένουμε να συμβεί την Τετάρτη στην εκδίκαση της υπόθεσης των «στημένων» από το διαιτητικό δικαστήριο και το παρασκήνιο από τις εκλογές Λίγκας και ΕΠΟ.

Παρακολουθήστε επίσης ρεπορτάζ αποκλειστική συνέντευξη του Τσούμπα Ακπομ στον Αλέξη Σπυρόπουλο και δηλώσεις από τα παιχνίδια των πλέι άουτ, αλλά και πολλά γκολ από την Premier League, τη La Liga και τη Serie A.

Η Χριστίνα Βραχάλη, ο Πάνος Βόγλης, και ολόκληρη η δημοσιογραφική ομάδα του αθλητικού τμήματος του Open υπόσχονται και απόψε την πιο ολοκληρωμένη ενημέρωση για ό,τι συμβαίνει στο ελληνικό πρωτάθλημα, με χαρακτήρα και άποψη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα