Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Η μαγική ανατροπή στο Τορίνο πριν το έπος της Βαρκελώνης! (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Η μαγική ανατροπή στο Τορίνο πριν το έπος της Βαρκελώνης! (vid)

bet365

Οι «κόκκινοι διάβολοι» σαν σήμερα το 1999 έκαναν ασύλληπτο come-back στο Τορίνο απέναντι στη Γιουβέντους επιστρέφοντας από το εις βάρος τους 2-0 για να προκριθούν στον μεγάλο τελικό του Champions League όπου γράφτηκε μοναδική ιστορία απέναντι στην Μπάγερν.

bwin - Περισσότερα από 2200 παιχνίδια καζίνο για να επιλέξεις. |21+

Η ομάδα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον είχε βρεθεί πίσω στο σκορ με δύο τέρματα από τη «Γηραιά Κυρία» στον μεταξύ τους επαναληπτικό ημιτελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της αγωνιστικής περιόδου 1998-1999, σαν σήμερα, 21 του Απρίλη...

Οι δύο ομάδες είχαν ολοκληρώσει το πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι με το ισόπαλο 1-1 στο Μάντσεστερ και ο Φίλιπο Ιντζάγκι είχε σκοράρει δις στο 6' και στο 11' της ρεβάνς για να βάλει τους «μπιανκονέρι» σε ρόλο απόλυτου οδηγού για την μεγάλο πρόκριση στον τελικό.

Προτού καλά – καλά τελειώσει το πρώτο ημίχρονο, η Γιουνάιτεντ είχε καταφέρει να ισοφαρίσει με την κεφαλιά του Ρόι Κιν - που λόγω κάρτας μαζί με τον Σκόουλς θα έχαναν μετέπειτα τον τελικό - στο 24' να δίνει το έναυσμα για την ανατροπή και τον Ντουάιτ Γιορκ να κάνει το 2-2 στο 34ο λεπτό.

Ο Άντι Κόουλ στο 83' ήταν εκείνος που ολοκλήρωσε την τεράστια ανατροπή και με το 3-2 έστειλε τους «κόκκινους διαβόλους» στον τελικό της Βαρκελώνης κάνοντας ακόμα ένα βήμα προς το τρεμπλ εκείνης της χρονιάς!

Η ομάδα του Σερ Άλεξ θα έδινε το «παρών» σε ευρωπαϊκό τελικό για πρώτη φορά έπειτα από 31 χρόνια και θα γινόταν η πρώτη αγγλική ομάδα έπειτα από 14 χρόνια που θα διεκδικούσε το τρόπαιο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα