«Οι Νικς θέλουν Ουτζίρι με στόχο τον Αντετοκούνμπο»

Κάτια Πετροπούλου
«Οι Νικς θέλουν Ουτζίρι με στόχο τον Αντετοκούνμπο»

bet365

Την άφιξη του Μασάι Ουτζίρι επιθυμούν οι Νικς στην ομάδα τους, καθώς θεωρούν πως μπορεί να προσελκύσει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Το NBA οπως θα ήθελες να είναι (21+)

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «The Athletic», ο ιδιοκτήτης των Νεοϋορκέζων, Τζέιμς Ντόλαν, θέλει τον Μασάι Ουτζίρι για πρόεδρο στην ομάδα του, προκειμένου να αλλάξει καταστάσεις, «ακόμα κι αν χρειαστεί να του δώσει όσα χρήματα έπαιρνε ο Φιλ Τζάκσον», όπως σημειώνεται.

Δεν μένουν, όμως, μόνο εκεί οι Νικς, καθώς, όπως αναφέρεται στο ίδιο δημοσίευμα, στόχος τους είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, τον οποίο μπορεί να φέρει στην ομάδα ο Ουτζίρι.

Ο «Greek Freak» αποτελεί ήδη το «μήλον της έριδος» για πολλές ομάδες του ΝΒΑ, ο νυν πρόεδρος των Ράπτρος έχει καλές σχέσεις με τον «Greek Freak» και θα ήθελε μια μέρα να τον έχει στην ομάδα του.

Πάντως, ο σύλλογος της Νέας Υόρκης είχε προσπαθήσει και το 2017 να κάνει τον Ουτζίρι πρόεδρο, αλλά δεν τα κατάφερε, ενώ το ίδιο επιχείρησαν και οι Ουίζαρντς με το τέλος της περσινής σεζόν, επίσης ανεπιτυχώς.

Ο πετυχημένος διοικητικός παράγοντας είχε δηλώσει τότε: «Για μένα, πάντα είχε το Τορόντο σημασία. Μού αρέσει εδώ, όπως και στην οικογένειά μου και τη σύζυγό μου, που είναι σημαντικό. Τα παιδιά μου είναι Καναδοί. Θέλω να κερδίσω περισσότερα. Στο μυαλό μου, εδώ ανήκω».

 

NBA Τελευταία Νέα