Προγνωστικά στοιχήματος | Με την αντίδραση της Λέστερ

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Με την αντίδραση της Λέστερ

bet365

Προτάσεις για ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη Bet Νews

Την πρώτη ήττα μετά τα τέλη Δεκεμβρίου και την αναμέτρηση με τη Λίβερπουλ (4-0) γνώρισε την προηγούμενη αγωνιστική η Λέστερ. Οι «αλεπούδες» παρότι προηγήθηκαν στο σκορ της Σαουθάμπτον, γνώρισαν την εντός έδρας ήττα (2-1) και απομακρύνθηκαν περισσότερο από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ. Βέβαια διατηρούνται σε τροχιά Τσάμπιονς Λιγκ.

Σήμερα η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς έχει εκτός έδρας υποχρεώσεις με την Μπέρνλι και οι προϋποθέσεις μοιάζουν θετικές ώστε να επιστρέψει στις νίκες. Η Μπέρνλι προέρχεται από τέσσερις σερί ήττες στο πρωτάθλημα ενώ στα τέσσερα πιο πρόσφατα (μαζί με το Κύπελλο) δέχεται σε κάθε ένα από αυτά τουλάχιστον από δύο γκολ.

Το εν λόγω ματς είναι ένα από τα πολλά που περιλαμβάνει στη σύνθεσή του το σημερινό κουπόνι και είναι διαθέσιμο σε όλες τις στοιχηματικές. Οποιος δεν έχει και ενδιαφέρεται να δημιουργήσει λογαριασμό, μπορεί να κάνει στη Novibet εγγραφή.

Εκτός έδρας υποχρεώσεις με τη Λέτσε, έχει στο Καμπιονάτο η Ιντερ. Οι «νερατζούρι» παραμένουν στο «κυνήγι» της Γιουβέντους για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και έχασε σημαντικό έδαφος την προηγούμενη αγωνιστική στην εντός έδρας ισοπαλία με την Αταλάντα (1-1). Η κατάκτηση των τριών βαθμών είναι το μοναδικό ζητούμενο για την ομάδα του Αντόνιο Κόντε και λογικά θα τους πάρει. Σε μία προσπάθεια να ανεβάσουμε το ρίσκο και την απόδοση, επιλέγουμε το διπλό στο -1,5 στο ασιατικό χάντικαπ που προσφέρεται στο 1.82 στην Betshop.

Ολοκληρώνουμε τις επιλογές στοιχήματος από την αναμέτρηση Αθλέτικ Μπιλμπάο – Θέλτα για την Πριμέρα Ντιβιζιόν. Στο «κυνήγι« ενός Ευρωπαϊκού εισιτηρίου βρίσκεται η Μπιλμπάο η οποία μετράει αήττητο 5 αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις (2-3-0) ενώ στα 10 πιο πρόσφατα ματς έχει γνωρίσει μόλις μία ήττα (6-3-1). Παράλληλα, αγωνίζεται στην έδρα της, εκεί που παρουσιάζεται άκρως ανταγωνιστική (6 νίκες, 2 ισοπαλίες, 1 ήττα). Οι Βάσκοι μπορούν να αξιοποιήσουν τα πολλά κενά που εμφανίζουν στην άμυνα οι φιλοξενούμενοι και να επιβεβαιώσουν τον άσο που προσφέρεται σε τιμές διπλασιασμού.

 

Τελευταία Νέα