Προγνωστικά στοιχήματος | Ποντάρισμα σε άσους

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Ποντάρισμα σε άσους

bet365

Προτάσεις για ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη Bet Νews

Οι αναμετρήσεις για τα προκριματικά του Euro 2020 μονοπώλησαν το ενδιαφέρον το προηγούμενο διάστημα. Η εθνική μας ομάδα δεν θα είναι παρούσα στην τελική φάση της διοργάνωσης και ο επόμενος στόχος, είναι να καταφέρει να προκριθεί στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022. Πλέον, τα πρωταθλήματα επιστρέφουν από το προσεχές Σ/Κ στην καθημερινότητά μας. Ένα από τα πρωταθλήματα που δεν είχαν διακοπή το προηγούμενο διάστημα ενώ υπάρχει και αγωνιστική δράση σήμερα, είναι αυτό της Β Βραζιλίας. Στο τελευταίο στάδιο της σεζόν βρισκόμαστε, με δύο ματς να απομένουν για την ολοκλήρωση του.

Η Σπορτ Ρεσίφε είναι μία από τις ομάδες που βρίσκονται μία... ανάσα από το να εξασφαλίσουν την άνοδο και χρειάζεται μία νίκη στα δύο ματς που απομένουν για να είναι οριστικά στη μεγάλη κατηγορία. Εχει μάλιστα τη δυνατότητα να το κάνει πράξη σήμερα και μαθηματικά, εφόσον επικρατήσει της Πόντε Πρέτα. Η Σπορτ Ρεσίφε παρουσιάζεται πολύ ισχυρή στα εντός έδρας ματς (10 νίκες, 7 ισοπαλίες, 1 ήττα) και προέρχεται από αήττητο τεσσάρων αγώνων (2 νίκες, 2 ισοπαλίες) χωρίς μάλιστα να έχει δεχθεί γκολ.

Στα εννέα ματς το σερί χωρίς νίκη για την Πόντε Πρέτα (4 ήττες και 5 ισοπαλίες στο διάστημα αυτό), η οποία έχει αρχίσει να αγχώνεται αναφορικά με την παραμονή. Η φόρμα και η έδρα είναι οι δύο παράγοντες που μετράμε και επιλέγουμε τον άσο, σημείο που προσφέρεται σε απόδοση 1.83 στο Pamestoixima.gr. Από τη Βραζιλία στην Αγγλία και το Λιγκ Τρόφι, διοργάνωση με την οποία ολοκληρώνουμε τα προγνωστικά στοιχήματος και την αναμέτρηση Νιούπορτ Κάουντι – Γκρίμσπι.

Και οι δύο ομάδες αγωνίζονται στη Λιγκ2 Αγγλίας, με τη Νιούπορτ Κάουντι να παρουσιάζεται πιο ανταγωνιστική και να είναι σταθερή στα εντός έδρας ματς (5 νίκες, 3 ισοπαλίες, 1 ήττα στο πρωτάθλημα φέτος). Διαταραγμένο το κλίμα στην Γκρίμσμπι λόγω της κακής φόρμας ενώ σήμερα θα έχει υπηρεσιακό προπονητή μετά την απομάκρυνση του Μίκαελ Τζόλι. Δίνουμε προβάδισμα στην έδρα και επιλέγουμε τον άσο.

 

Τελευταία Νέα