Προγνωστικά στοιχήματος | Δεδομένα για άσο στην Αγγλία

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Δεδομένα για άσο στην Αγγλία

bet365

Προτάσεις για ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη Bet Νews

Ομάδες διαφορετικών ταχυτήτων είναι στην Λιγκ 1 Αγγλίας Κόβεντρι και Τρανμίρ. Ομάδα της πρώτης 6άδας η Κόβεντρι, σε αντίθεση με την Τρανμίρ που βρίσκεται στις θέσεις του υποβιβασμού. Ως γηπεδούχος τώρα η Κόβεντρι μετράει 5 νίκες και 1 ισοπαλία σε επίπεδο πρωταθλήματος την ίδια στιγμή που η Τρανμίρ ως φιλοξενούμενη αγνοεί τη νίκη, με 4 ήττες και 1 ισοπαλία στο ενεργητικό της. Η συμπεριφορά των δύο αντιπάλων εντός και εκτός έδρας αντίστοιχα, δίνει ξεκάθαρο προβάδισμα στον άσο του 1.56 στην Betshop. Εξτρα κίνητρο για τη γηπεδούχο αναμένεται να αποτελέσει το αποτέλεσμα της προηγούμενης αγωνιστικής. Μετά τη βαριά ήττα με 4-0 στην έδρα της Ρότερνταμ, σήμερα περιμένουμε να βγάλει αντίδραση.

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά στοιχήματος με το πρωτάθλημα Βραζιλίας και τον αγώνα Σαπεκοένσε – Κρουζέιρο. Σε δύσκολη βαθμολογικά θέση αμφότερες στο πρωτάθλημα, «μάχονται» για την αποφυγή του υποβιβασμού. Η Σαπεκοένσε είναι αυτή που βρίσκεται σε δυσκολότερη κατάσταση, αφού είναι η ουραγός με 15 βαθμούς σε 24 αγωνιστικές. Κομβικό το σημερινό ματς, αφού σε περίπτωση νέου αρνητικού αποτελέσματος και απέναντι σε έναν αντίπαλο με τον ίδιο στόχο, ουσιαστικά θα πρέπει να αναθεωρήσει τους στόχους της.

Η Κρουζέιρο ως φιλοξενούμενη συμπλήρωσε 16 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις χωρίς νίκη, με 7 ισοπαλίες και 6 ήττες στο διάστημα αυτό. Κατά μία έννοια, πρόκειται για ιδανικό αντίπαλο στη σημερινή αναμέτρηση για τη Σαπεκοένσε, την ομάδα που έγινε ευρέως γνωστή σε όλο τον κόσμο από το αεροπορικό δυστύχημα που συγκλόνισε την υφήλιο το 2016. Πιστεύουμε πως η γηπεδούχος είναι σε θέση σήμερα να φτάσει στην κατάκτηση των τριών βαθμών και με το ανάλογο ρίσκο επιλέγουμε τον άσο που προσφέρεται σε αποδόσεις μεγάλου αουτσάιντερ.

Κλείνουμε τις επιλογές μας από τα προκριματικά του Euro 2020 και το Ουαλία – Κροατία. Το ματς είναι «τελικός» για την Ουαλία που ζητάει τη νίκη για να διατηρηθεί σε τροχιά πρόκρισης. Ακόμα ένα βήμα για την τελική φάση θέλει να κάνει με τη σειρά της η Κροατία, την οποία χαρακτηρίζει το γρήγορο και επιθετικό ποδόσφαιρο. Επιλέγουμε το ενδεχόμενο να σκοράρουν αμφότερες.

 

Τελευταία Νέα