Ολυμπιακοί Αγώνες: Ευχαριστημένες και βουρκωμένες γιατί ήθελαν το κάτι παραπάνω οι Κυρίδου-Μπούρμπου (vid)

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ευχαριστημένες και βουρκωμένες γιατί ήθελαν το κάτι παραπάνω οι Κυρίδου-Μπούρμπου (vid)

bet365

Δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους οι Χριστίνα Μπούρμπου και Μαρία Κυρίδου μιλώντας μετά την 5η θέση στην δίκωπο άνευ πηδαλιούχου αναφέροντας πως είναι ευχαριστημένες, αλλά ήθελαν κάτι παραπάνω.

Έχοντας προκριθεί στον τελικό με πρωτιά και Παγκόσμιο ρεκόρ, η αλήθεια είναι πως οι βλέψεις ήταν στο μετάλλιο. Οι Μαρία Κυρίδου και Χριστίνα Μπούρμπου ήθελαν να ανέβουν στο βάθρο στην δίκωπο άνευ πηδαλιούχου, αλλά δεν τα κατάφεραν, μένοντας στην 5η θέση.

Τα δύο κορίτσια δεν μπορούσαν να κρύψουν την συγκίνησή τους, αναφέροντας σε δηλώσεις τους στην επίσημη ιστοσελίδα της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής πως είναι απόλυτα ικανοποιημένες από την προσπάθειά τους, αλλά περίμεναν κάτι παραπάνω.

Μπούρμπου και Κυρίδου

Αρχικά η Μαρία Κυρίδου ήταν η πρώτη που μίλησε λέγοντας τα εξής: «Είμαστε πολύ ευχαριστημένες με αυτή τη θέση. Θα θέλαμε κάτι περισσότερο όπως θα ήθελε ο καθένας που μπαίνει σε τελικό. Τα δώσαμε όλα χτες για να περάσουμε. Κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε σήμερα. Νομίζω ότι ήταν η σωστή απόφαση να τα δώσουμε όλα χτες».

Μπούρμπου και Κυρίδου

Από την πλευρά της η Χριστίνα Μπούρμπου με δάκρυα στα μάτια δήλωσε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένη. Βέβαια, με βάση την χθεσινή μας κούρσα θα ήθελα κάτι παραπάνω. Η κούραση ήταν μεγάλη από χτες. Το παλέψαμε μέχρι τελευταία κουπιά και είμαι πολύ χαρούμενη που μπορέσαμε και τερματίσαμε πέμπτες».

Για το γεγονός ότι έχουν όλο το μέλλον μπροστά τους η Κυρίδου τόνισε: «Έχουμε πολλά χρόνια μπροστά μας. Η καλύτερη ηλικία είναι μεταξύ 25 και 30. Εμείς είμαστε ακόμα 20. Πιστεύω ότι και οι δύο μπορούμε να φτάσουμε πιο ψηλά».

Η Μπούρμπου επισήμανε: «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους μας στήριξαν. Ξέρουμε ότι όλοι ξενύχτησαν για να μας δουν. Να μας στηρίξουν έστω και από μακριά και αυτό είναι ωραίο».

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα