Παγκόσμιο πρωτάθλημα κωπηλασίας: Στον τελικό και το διπλό σκιφ με τις Αναστασιάδου και Κοντού

Newsroom
Παγκόσμιο πρωτάθλημα κωπηλασίας: Στον τελικό και το διπλό σκιφ με τις Αναστασιάδου και Κοντού

bet365

Μετά τους Αντώνη Παπακωνσταντίνου και Ζωή Φίτσιου στο σκιφ ελ. βαρών, την πρόκριση στον τελικό του διπλού σκιφ ελ. βαρών εξασφάλισαν οι Μιλένα Κοντού και Ευαγγελία Αναστασιάδου στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κωπηλασίας στο Ράζιτσε.

Το καλό... τρίτωσε για την εθνική ομάδας κωπηλασίας στην 5η ημέρα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Ράζιτσε της Τσεχίας, καθώς σε τρεις συμμετοχές, ήρθαν ισάριθμες προκρίσεις σε τελικούς.

Την αρχή χρονικά έκανε η Ζωή Φίτσιου στο σκιφ ελ. βαρών στις γυναίκες, συνέχισε ο Αντώνης Παπακωνσταντίνου στο αντίστοιχο αγώνισμα των ανδρών, για να ακολουθήσουν οι Μιλένα Κοντού και Ευαγγελία Αναστασιάδου που εξασφάλισαν την παρουσία τους στον τελικό στο διπλό σκιφ ελ. βαρών, που θα γίνει το Σάββατο (24/9, 15:07).

Μια σημαντική από μόνη της επιτυχία για το νεανικό δίδυμο, που κάνει ντεμπούτο στη διοργάνωση. Η 20χρονη Αναστασιάδου και η Κοντού, αύριο Παρασκευή (23/9) γίνεται 17 ετών, αγωνίστηκαν στη 2η ημιτελική σειρά και πήραν την 3η θέση με 7:04.43, πίσω από τα πληρώματα της Μ. Βρετανίας (6:58.67) και της Ιρλανδίας (7:02.15). Τα τρία εισιτήρια για τον τελικό από τη 2η ημιτελική σειρά κατέλαβαν οι: ΗΠΑ (7:01.03), Γαλλία (7:04.23) και Ελβετία (7:05.28).

 

Τελευταία Νέα