Κουλούρης στο Gazzetta: «Θα έρθει μετάλλιο για τον Κριστιάν, διψασμένος ο Χρήστου»

Αντώνης Πατσούρας
Κουλούρης στο Gazzetta: «Θα έρθει μετάλλιο για τον Κριστιάν, διψασμένος ο Χρήστου»

bet365

Ο γυμναστής του Απόστολου Χρήστου, Δημήτρης Κουλούρης, σχολιάζει στο Gazzetta τον τελικό του Γκολομέεβ στα 50μ ελεύθερο και την παρουσία του κολυμβητή του.

Η κολύμβηση ολοκληρώθηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο με την Ελλάδα να έχει έναν τελικό, αυτόν του Κριστιάν Γκολομέεβ, που ήταν 5ος στα 50μ ελεύθερο, αλλά και να φτάνει κοντά σε τελικό με την Άννα Ντουντουνάκη στα 100μ πεταλούδα και με τον Απόστολο Χρήστου στα 100μ ύπτιο.

Ο Δημήτρης Κουλούρης, πρωταθλητής της κολύμβησης που συμμετείχε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016, σήμερα είναι γυμναστής του Απόστολου Χρήστου και σχολιάζει στο Gazzetta τον τελικό του Γκολομέεβ στα 50μ ελεύθερο και την παρουσία του κολυμβητή του.

«Θα έρθει το μετάλλιο για τον Κριστιάν»

Για τον Κριστιάν Γκολομέεβ με τον οποίο ήταν στο ίδιο δωμάτιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2013 στη Βαρκελώνη όταν ήταν 20 ετών ο Δημήτρης Κουλούρης σημειώνει:

«Το 50αρι ελεύθερο είναι το πιο δύσκολο αγώνισμα στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο πρόγραμμα της κολύμβησης.

Οι διαφορές είναι ελάχιστες. Μπορείς να κερδίσεις αλλά και να χάσεις ένα μετάλλιο. Σίγουρα ο Κριστιάν θα μπορούσε να πάρει μετάλλιο.

Το έχει παλέψει πολύ και το αξίζει. Αξίζει και λόγω ταλέντου και ως άνθρωπος. Έχει ωριμάσει ο Κριστιάν και είναι τεράστια επιτυχία να είναι 5ος σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Θα συνεχίσει να δουλεύει και πιστεύω αργά ή γρήγορα θα έρθει το μετάλλιο».

«Θα δούμε καλά πράγματα από τις σκυτάλες»

Ο Δημήτρης θεωρεί ότι ήταν σπουδαίο για την Ελλάδα το γεγονός ότι η ΚΟΕ αποφάισε να στείλει τρεις σκυτάλες στο Τόκιο. «Τα παιδιά έτσι αποκτούν εμπειρίες. Χτίζονται σχέσεις, δίνονται ευκαιρίες. Είναι μεγάλη επιτυχία για την ομοσπονδία που έστειλε τρεις σκυτάλες. Δίνει ερεθίσματα και κίνητρο στα παιδιά.

Πιστεύω ότι μέσα από αγώνες θα δούμε καλά πράγματα στο μέλλον και ειδικά από την 4χ100μ ελεύθερο. Έχει προοπτικές να φέρει επιτυχία τα επόμενα χρόνια».

«Είναι διψασμένος ο Απόστολος»

Όσο αφορά τον Απόστολο Χρήστου ο οποίος συμμετείχε σε 5 αγωνίσματα και ήταν 11ος στα 100μ ύπτιο ο γυμναστής του μας είπε:

«Έφτασε κοντά στον τελικό ο Απόστολος. Γενικά πιστεύω το συζήτησα με τον προπονητή του τον Παναγιώτη Βελέντζα του στοίχισε ότι ξεκίνησε νωρίς στο Τόκιο.

Δεν είχε προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες. Είδαμε ότι όσο οι μέρες περνούσαν ήταν καλύτερος. Ήταν καλή η παρουσία του στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο Απόστολος θα συνεχίσει έως τον Δεκέμβριο στην 25αρα. Μην ξεχνάμε ότι το 2022 έχει και Παγκόσμιο και Ευρωπαϊκό. Είναι διψασμένος ο Απόστολος και θέλει επιτυχίες».

«Να μην θυμόμαστε κάθε 4 χρόνια τους αθλητές»

Τέλος σχολίασε και την δυσκολία των Ελλήνων να πάρουν πρόκριση σε Ολυμπιακούς με τα μέσα που διαθέτουν ενώ σημείωσε ότι δεν πρέπει να θυμόμαστε τους αθλητές κάθε τέσσερα χρόνια:

«Θέλω να σημειώσω ότι για χώρες σαν την Ελλάδα που έχει μικρή δεξαμενή αθλητών και με τις συνθήκες που υπάρχουν είναι ίσως πιο δύσκολο να πάρεις πρόκριση για τους Ολυμπιακούς από ότι ένας άλλος αθλητής από άλλη χώρα να είναι 1ος. Πρέπει να ακούμε τους αθλητές. Να μην τους θυμόμαστε κάθε τέσσερα χρόνια».

Ο Δημήτρης Κουλούρης είναι εκτός από γυμναστής του Απόστολου Χρήστου και ιδιοκτήτης Training Room αλλά και Arla Protein ambassador.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.