Οικονόμου: «Είμαι περήφανος για την προσπάθεια του Γκολομέεβ»

Οικονόμου: «Είμαι περήφανος για την προσπάθεια του Γκολομέεβ»

bet365

Ο προπονητής του πέμπτου ολυμπιονίκη στα 50μ. Ελεύθερο Κριστιάν Γκολομέεβ, έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθειά του.

Μπορεί ο Κριστιαν Γκολομέεβ να μην ανέβηκε στο βάθρο των νικητών στα 50μ. ελεύθερο, ωστόσο έκανε την καλύτερη δυνατή προσπάθεια και τελικά κατετάγη πέμπτος.

Ο ίδιος δήλωσε πως ήταν δυσαρεστημένος με την θέση, όχι όμως και ο προπονητής του, Ακης Οικονόμου.

«Είμαι πολύ περήφανος για την προσπάθεια του Κριστιάν. Σίγουρα στο μυαλό μας είχαμε το καλύτερο σενάριο, που ήταν η κατάκτηση ενός μεταλλίου, όμως γνωρίζουμε πολύ καλά πως αυτή η κούρσα κρύβει ανατροπές. Ο Κριστιάν είναι μέσα στους 5 γρηγορότερους αθλητές του κόσμου. Βρίσκεται ανάμεσα σε χρυσούς Ολυμπιονίκες. Θα θέλαμε να είναι στο βάθρο, όμως αυτό που κατάφερε είναι σπουδαίο. Θα αποτελέσει την σημαντικότερη ώθηση για την επόμενη πρόσκληση, τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024. Ευχαριστώ πολύ τον Κριστιάν και όλους όσους βοήθησαν για να φτάσουμε ως εδώ» ανέφερε χαρακτηριστικά στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα