Ολυμπιακοί Αγώνες: Διπλή ελληνική συμμετοχή στην κολύμβηση και ο τελικός της Μπάιλς!

Ολυμπιακοί Αγώνες: Διπλή ελληνική συμμετοχή στην κολύμβηση και ο τελικός της Μπάιλς!

bet365

Σειρά για τις «γαλανόλευκες» συμμετοχές παίρνει η κολύμβηση, με δύο συμμετοχές και τους Απόστολο Χρήστου και Δημήτρη Μάρκου να διεκδικούν την πρόκριση. Στα υπόλοιπα σημερινά αθλήματα, ξεχωρίζει ο τελικός της ενόργανης Γυναικών.

Από το τένις, το πόλο και το πινγκ-πονγκ, στην κολύμβηση. Η «γαλανόλευκη» συνεχίζει να κυματίζει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, με τις δύο τελευταίες συμμετοχές για την Τρίτη (27/7) στο πρόγραμμα των Αγώνων.

Ο Απόστολος Χρήστου, μετά την 5η θέση στον ημιτελικό των 100 μέτρων ύπτιων, αλλάζει στυλ και θα δοκιμάσει στα 100 μέτρα ελεύθερο. Η κούρσα του (στην 7η προκριματική σειρά) θα ξεκινήσει στις 13:16.

Σχεδόν μία ώρα αργότερα, ο Δημήτρης Μάρκος πέφτει στα 800 μέτρα ελεύθερο (2ο προκριματική σειρά, 14:21). Έχει αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και στα 200 μέτρα ελεύθερο (αποκλείστηκε από τα ημιτελικά).

Στο ίδιο στυλ θα συμμετείχε και ο Κώστας Εγγλεζάκης, ωστόσο, όπως ανακοίνωσε και ο ίδιος, δεν θα καταφέρει να αγωνιστεί λόγω τραυματισμού.

Στα υπόλοιπα αθλήματα ξεχωρίζει ο τελικός στην ενόργανη γυμναστική των Γυναικών (13:45).

Με την ομάδα των ΗΠΑ και την αψεγάδιαστη Σιμόν Μπάιλς να θέλει να κερδίσει άλλο ένα Ολυμπιακό μετάλλιο, πόσο μάλλον μετά τις μέτριες επιδόσεις στα προκριματικά.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα