Γιαννιώτης στο Gazzetta: «Καταλαβαίνω το ξέσπασμα της Ντουντουνάκη, το έζησα και εγώ στο Λονδίνο» (vid)

Γιαννιώτης στο Gazzetta: «Καταλαβαίνω το ξέσπασμα της Ντουντουνάκη, το έζησα και εγώ στο Λονδίνο» (vid)

bet365

Το κλάμα της Άννας Ντουντουνάκη στο Τόκιο θύμισε στον Σπύρο Γιαννιώτη το δικό του ξέσπασμα στο Λονδίνο . Ο "ασημένιος" Ολυμπιονίκης της κολύμβησης θυμάται και συγκρίνει μέσω του Gazzetta.

Είναι από τις εικόνες που μένουν χαραγμένες βαθιά στη μνήμη εκείνων που την έχουν δει.

Ο Σπύρος Γιαννιώτης έχει τερματίσει 4ος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012 στο Λονδίνο στα 10χλμ και ξεσπά μπροστά στην κάμερα για την χαμένη ευκαιρία κατάκτησης μεταλλίου.

Η Άννα Ντουντουνάκη η οποία ανήκει στην Team Future της Bwin εννέα χρόνια μετά στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο χάνει για 6 εκατοστά του δευτερολέπτου μια θέση στον τελικό των 100μ πεταλούδα και ξεσπά σε κλάματα.

Ο Σπύρος Γιαννιώτης συγκινήθηκε από την Άννα Ντουντουνάκη και μίλησε στο Gazzetta για το 2012 αλλά και το 2021 και τις δυο περιπτώσεις.

«Καταλαβαίνω απόλυτα το ξέσπασμα της»

«Με συγκίνησε η Άννα. Είναι σπουδαία αθλήτρια και της άξιζε μια θέση στον τελικό. Είναι κρίμα να μένεις για τόσο λίγο εκτός αλλά αυτά έχει ο αθλητισμός», μας λέει αρχικά ο Σπύρος και συνεχίζει: «Το 2012 εγώ είχα στόχο ένα μετάλλιο και η Άννα τον τελικό το 2021.

Αυτό δεν έχει σημασία. Σημασία έχει ότι προσπάθησε 5 χρόνια με όνειρο τον τελικό και δεν πέρασε για ελάχιστα. Την καταλαβαίνω απόλυτα. Το έζησα και εγώ το 2012. Ο αθλητής παλεύει 4 ή 5 χρόνια για μια κούρσα. Όταν χάνεις έτσι νιώθεις άδειος».

«Η Άννα είναι η καλύτερη κολυμβήτρια μας»

Εν συνεχεία αναφέρθηκε στο μέλλον της Άννας: «Αυτό που θέλω να πω στην Άννα είναι πως είναι σπουδαία αθλήτρια και είναι στα χνάρια της Νέρι Νιαγκουάρα.

Να συνεχίσει έτσι να δουλεύει και να κυνηγά το όνειρο της. Τίποτα δεν τελειώνει σε μια κούρσα. Έχει μεγάλες δυνατότητες. Η Άννα είναι η καλύτερη κολυμβήτρια που έχει σήμερα η Ελλάδα».

«Τελικός για Γκολομέεβ και όλα γίνονται»

Ο Σπύρος Γιαννιώτης μίλησε και για τον Κριστιάν Γκολομέεβ και τον Απόστολο Χρήστου:

«Ο Απόστολος μπορούσε να φτάσει στον τελικό. Ξεκίνησε καλά. Ήταν στις δυνατότητες του ο χρόνος για τον τελικό. Πιστεύω πολύ στον Απόστολο.

Όσο αφορά τον Γκολομέεβ είναι 2ος στον κόσμο το 2019 στα 50μ ελεύθερο και μεγάλος μαχητής. Με το καλό να μπει στον τελικό και όλα μπορεί να γίνουν. Υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός αλλά έχει δείξει ότι μπορεί να παλέψει για μετάλλιο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα