Επιστροφή στην αθλητική δράση με χαμόγελα στο ZEN Experience INTEWETTEN 2021

Επιστροφή στην αθλητική δράση με χαμόγελα στο ZEN Experience INTEWETTEN 2021
Μετά από μήνες χωρίς δράση το ZEN Experience INTEWETTEN 2021 ήταν το ιδανικό event για πάνω από 350 κολυμβητές και κολυμβήτριες όλων των ηλικιών ώστε να τεστάρουν τις δυνατότητές τους.

Το πρωϊνό ραντεβού στις 30 Μαΐου είχε δοθεί από τις προηγούμενες ημέρες για το ΖΕΝ Beach στη Βουλιαγμένη, όπως κάθε χρόνο, μόνο που αυτή τη φορά την εμφάνισή τους έκαναν MonoFin, BiFin και αναπνευστήρες και αυτό γιατί για πρώτη φορά στο ZEN Experience INTEWETTEN και σε διοργάνωση του SwimmingClub.gr συμμετείχαν και αθλητές της τεχνικής κολύμβησης στις αποστάσεις των 2,5χλμ και 1000 μ.

Οι συμμετοχές της τεχνικής κολύμβησης ήταν και αυτές που άνοιξαν την αυλαία της διοργάνωσης λίγο πριν τις 8 το πρωί.

Ενώ στη συνέχεια πήραν σειρά εκκίνησης οι κολυμβητές στα 5χλμ, 2,5 χλμ και τέλος τα 1000μ.

Η ήρεμη θάλασσα, οι ιδανικές καιρικές συνθήκες αλλά και η άψογη διοργάνωση με όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα να τηρούνται στο ακέραιο, ήταν τα στοιχεία που έδωσαν τη δυνατότητα στους αθλητές να επιστρέψουν με τον κατάλληλο τρόπο αλλά και χαμόγελο στην αγωνιστική δράση.

Στα αμιγώς αγωνιστικά, τα 5χλμ. στους άνδρες o έμπειρος Βασίλης Δεμέτης πήρε την πρωτιά με χρόνο 01:01:17, 2ος ήταν ο Γιώργος Μαυροδήμος και 3ος ο 17χρονος Χριστόφορος Θεοφάνους. Στις γυναίκες με 01:05:11 η Μαρία Εξάρχου πήρε την πρώτη θέση και ακολούθησαν στη 2η η Χριστίνα Δασκαλάκη και στην 3η η Ιωάννα Καντρατσιώτη.

νδφφ

Στην απόσταση των 2,5 χλμ στις γυναίκες δόθηκε μεγάλη μάχη καθώς 1η ήταν η Καλλιόπη Ρεκατσίνα (37:28.225) με διαφορά χιλιοστών από τη 2η Ολυμπία Παινέση (37:28.588) ενώ πολύ κοντά στην 3η θέση η Δάφνη Γεωργιάδου.

Αντιθέτως στην ίδια απόσταση ο Θανάσης Χρόνης στους άνδρες ήταν άνετα πρώτος με 28:40 και ακολούθησαν ο Χρήστος Γεωργακόπουλος και ο Φραγκίσκος Καρλής σε 2η και 3η θέση αντίστοιχα.

Στο πολύ γρήγορο φετινό 1000άρι πρώτος ήταν ο Δημήτρης Κουλακίδης με 11:46 ενώ στη δεύτερη θέση με ταυτόχρονη άφιξη τερμάτισαν ο περσινός νικητής της απόστασης Μάνος Μοίρας και ο Νίκος Κουρλιούρος. Πολύ γρήγοροι ήταν οι χρόνοι και στις γυναίκες στην ίδια απόσταση με την Μαριάννα Παναγιωτίδη να τερματίζει πρώτη με 13:58 και να ακολουθούν η Ιωάννα Φυκάρη και η Δάφνη Μανουσάκη.

Όλοι οι συμμετέχοντες απόλαυσαν τις κολυμβητικές διαδρομές με την ασφάλεια 17 ναυαγοσωστών της LifeGuard Hellas, έμειναν ευχαριστημένοι και ανανέωσαν το ραντεβού τους για την πανέμορφη Άνδρο στη 2η διοργάνωση του SwimmingClub.gr το ANDROS Experience INTERWETTEN στις 12 και 13 Ιουνίου.

τξξ

 

Τελευταία Νέα