Επιτέθηκαν με ρόπαλα σε Χρυσαυγίτες
Χθες το βράδυ μια ομάδα δεκαπέντε περίπου ατόμων φορώντας κράνη και κρατώντας λοστούς και ρόπαλα εισέβαλαν σε ψητοπωλείο επί της οδού Κρυστάλλη στο Αγρίνιο κάνοντας το γυαλιά καρφιά μπροστά στα έκπληκτα μάτια των παρευρισκομένων.
Σύμφωνα με πληροφορίες είναι συνέχεια της κόντρας μεταξύ αντεξουσιαστών και Χρυσής Αυγής στην πόλη με αφορμή την σημερινή διανομή τροφίμων, που ανακοίνωσε η Χρυσή Αυγή Αιτωλοακαρνανίας μόνο για Έλληνες.
Πάντως η Χρυσή Αυγή μετα και από πιέσεις που ασκήθηκαν υπό τον φόβο επεισοδίων στο κέντρο του Αγρινίου, αποφάσισε την διανομή τροφίμων στην πλατεία της Δ.Κ. Αγίου Κωνσταντίνου Αγρινίου και όχι στην πλατεία Δημάδη, όπως αρχικά είχε ανακοινώσει
Πηγή: www.iefimerida.gr
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:
- Έλληνας ιερέας υπέρ της αποτέφρωσης: Τι λέει για την ταφή και την Ανάσταση των νεκρών
- Αναβάτης μηχανής προκαλεί στο TikTok την αστυνομία: «Ελάτε να με πιάσετε, περιμένω να με δω στις ειδήσεις» (vid)
- Πλακιάς για Καρυστιανού: «Όποτε τη βλέπω θα την παίρνω αγκαλιά - Από τους πρώτους που ζητούσε δικαίωση»
